CJ Timiş renunţă la construcţia unui centru de afaceri ca să reabiliteze...

CJ Timiş renunţă la construcţia unui centru de afaceri ca să reabiliteze Unitatea de Primiri Urgenţe şi Ambulatoriul de la „Judeţean”

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-urgenta1-700x523-640x478

Pacienţii care au nevoie urgent de îngrijiri medicale vor beneficia de condiţii mai bune, la Spitalul Judeţean Timişoara.


Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a anunţat, astăzi, că s-a aprobat proiectul de reabilitare din fonduri europene a Unităţii de Primiri Urgenţe şi a Ambulatoriului din cadrul celui mai mare spital din vestul ţării.

Valoarea proiectului este de aproximativ 9,5 milioane de euro, investiţiile la Spitalul Judeţean Timişoara fiind posibile după ce CJ Timiş a decis să renunţe la ideea realizării unui centru multifuncţional de afaceri în clădirea fostului Comisariat Judeţean. Proiectul ar fi trebuit realizat tot din fonduri europene, valaorea acestuia se ridica la suma de 17 milioane de euro, CJ Timiş fiind nevoit să asigure jumătate din sumă.

„Consider că este mai necesar să reabilităm ambulatoriul şi Unitatea de Primiri Urgenţe şi pentru asta am mutat banii de la proiectul centrului multifuncţional”, explică Titu Bojin decizia luată în urmă cu câteva săptămâni. Preşedintele CJ Timiş nu a uitat nici de ideea realizării unei maternităţi noi în oraşul de pe Bega şi speră să fie aprobat proiectul depus în acest sens, tot din bani de la Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.