Membrii clanului ţigănesc Petrovici din Buziaș, trimiși în judecată

Membrii clanului ţigănesc Petrovici din Buziaș, trimiși în judecată

0
DISTRIBUIȚI

clanul petrovici la audieri01

Trei bărbați din clanul de romi Petrovici, din Buziaș, care au bătut, ziua în amiza mare în plin centrul orașului, un tânăr, au fost trimiși în judecată. Ion Petrovici, Nicki Petrovici și Angelo Petrovici vor fi judecați pentru săvârşirea infracţiunilor de  tentativă la infracţiunea de omor calificat,ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei trei sunt arestați preventiv.


Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea lor în judecată, arătând că pe data de 19 ianuarie ”inculpaţii au lovit partea vătămată S.F.A.,în repetate rânduri cu o ţeavă metalică la nivelul capului şi corpului, producându-i leziuni multiple, care i-au pus viaţa în pericol şi au necesitat pentru vindecare un număr de 50 de zile de îngrijiri medico-legale”. Dosarul a fost trimis, spre soluţionare, Tribunalului  Timiş.

Clanul ţigănesc Petrovici a băgat în speriaţi un întreg oraş, după ce aproape  a omorât în bătaie un bărbat. Potrivit poliției, între aceiași bărbați din clanul Petrovici și victimă a existat un conflict în luna august, soldat cu un dosar penal, pe numele tuturor, pentru lovire și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.