Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agendă ascunsă

Constantin: Ruperea USL e doar o formalitate. Antonescu are o agendă ascunsă

0
DISTRIBUIȚI

daniel constantin

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că ruperea USL este doar o formalitate, el arătând că există o agendă „ascunsă” sau „mai veche” a liderului PNL Crin Antonescu legată de candidatura acestuia la Preşedinţie, conform Mediafax. Întrebat, la sosirea la sediul PSD, dacă a rămas o chestiune de anunţ ruperea USL, Constantin a răspuns: „Observăm cu toţii că, din păcate, asistăm la o agresivitate de limbaj a domnului Antonescu.


Facem eforturi cu toţii, dar se pare că nu mai există dorinţă din partea cealaltă”. „Deci, aşa cum constataţi, degeaba facem eforturi dacă nu se doreşte lucrul acesta”, a adăugat Constantin.

Întrebat dacă e doar o formalitate ruperea USL, liderul PC a spus: „Aşa cum am văzut ieri, în toate intervenţiile domnului Antonescu, se pare că e vorba doar de o formalitate. Există se pare o agendă ascunsă a domnului Antonescu sau o agendă mai veche”. El a criticat faptul că până la momentul acesta nu există un program de candidat al lui Antonescu şi a spus că decizia este exclusiv la liderul PNL. „Am văzut o resemnare ieri, ceea ce înseamnă că (liberalii – n.r.) au luat deja acestă decizie”, a spus Constantin. El a spus că a vorbit cu Antonescu săptămâna trecută, înaintea şedinţei de Guvern.

„A fost foarte scurtă discuţia. Domnul Antonescu nu a fost deloc flexibil la niciun fel de propunere pe care noi am încercat să o avansăm”, a spus Constantin. El a spus că PC nu a revendicat niciodată preşedinţia Senatului, chiar dacă e o funcţie ce revenea conservatorilor. Întrebat dacă PC va revendida această funcţie în eventualitatea în care se va rupe USL, Constantin a răspuns: „Noi nu vom revendica această funcţie”. Constantin a făcut aceste declaraţii înainte de a participa, în calitate de invitat, la şedinţa BPN al PSD. „Am fost invitat la BPN al PSD, e prima invitaţie”, a spus Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.