CRIZA DIN UCRAINA Protestele din Kiev continuă: Manifestanţii au atacat sediul partidului...

CRIZA DIN UCRAINA Protestele din Kiev continuă: Manifestanţii au atacat sediul partidului lui Viktor Ianukovici. Poliţia antirevoltă a intervenit

0
DISTRIBUIȚI

ukraine-kiev-protests

Ciocniri între manifestanţi şi poliţie au izbucnit marţi în apropierea Parlamentului de la Kiev.


Protestatarii au lansat un atac împotriva sediului Partidului Regiunilor al preşedintelui Viktor Ianukovici, pe care l-au şi ocupat, aruncând cu pietre şi cocteiluri Molotov, a constatat un jurnalist al AFP.

După ce au preluat controlul asupra sediului Partidului Regiunilor al preşedintelui Viktor Ianukovici, manifestanţii au fost respinşi de către poliţişti antirevoltă.

Un steag albastru al Partidului Regiunilor a fost incendiat.

Ei au fost nevoiţi să se retragă, la apropierea poliţiştilor antirevoltă.

Manifestanţii au spart cu ajutorul unui topor intrarea într-un garaj din curtea imobilului. O maşină a fost incendiată, iar o limuzină blindată a reuşit să părăsească zona violenţelor.

Anterior, un jurnalist AFP anunţase că între 200 şi 300 de manifestanţi au aruncat cu pietre şi coteiluri Molotov în această clădire şi au spart mai multe geamuri. Ei au forţat cu un topor intrarea într-un garaj situat în curtea imobilului.

Poliţia a folosit grenade asurzitoare şi a tras cu gloanţe de cauciuc în manifestanţi, după aceştia din urmă au aruncat cu pietre în cordonul de polişti ce înconjoară Parlamentul. Manifestanţii au fost respinşi de către poliţişti antirevoltă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.