Cum a ajuns mortul să se interneze în spital şi ce reacţie...

Cum a ajuns mortul să se interneze în spital şi ce reacţie au avut medicii

0
DISTRIBUIȚI

spital-arad

Situaţie  hilară la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde medicii au avut un şoc când au descoperit că bărbatul  care venise să se interneze figura ca decedat în baza lor de date.


Întâmplarea a avut loc zilele trecute, relatează portalul arădean www.newsar.ro. Arădeanul s-a prezentat la spital din cauza unor probleme de sănătate, însă când personalul medical i-a solicitat actele a constata că în baza de date a instituţiei medicale, acesta apărea decedat.

Cum a fost posibil acest lucru? A explicat purtătorul de cuvânt al spitalului, doctorul Adrian Weiner: „Din ceea ce am reuşit să aflăm, eroarea s-a petrecut în urmă cu şapte-opt luni, când arădeanul în cauză l-a internat în spital pe socrul său. Din câte se pare, în momentul internării, arădeanul a dat buletinul său pentru completarea datelor, nu pe al socrului. Între timp, socrul său a decedat în spital iar decesul a fost înregistrat în baza datelor primite la internare, care erau însă ale ginerelui”. În cele din urmă, angajaţii unităţii medicale au remediat problema în baza de date, iar arădeanul a beneficiat de serviciile medicale de care avea nevoie.

Sursa foto: expresstv.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.