De ce nu a început încă eutanasierea câinilor vagabonzi din Timișoara. Află...

De ce nu a început încă eutanasierea câinilor vagabonzi din Timișoara. Află cum poți adopta un animal de companie

3
DISTRIBUIȚI

caine danyflor

Iubitorii de animale mai au încă timp să facă o faptă bună, pentru că Primăria Timişoara nu a dat nici acum startul eutanasierii câinilor vagabonzi. Reprezentanţii municipalităţii spun că mai trebuiesc întocmite nişte acte pentru ca procesul să poată începe în orașul de pe Bega, asta deşi în data de 24 ianuarie primarul Nicolae Robu spunea că, în termen de două săptămâni, la Timişoara începe uciderea câinilor maidanezi.

Pentru a încuraja adopţiile, primăria a anunțat, la debutul acestei luni, că accesul publicului în adăpostul Danyflor situat pe raza comunei Şag, pe D.N.


59 la kilometrul 12+200m, se face cu un program extins. Timişenii care doresc un animal de companie pot merge acolo de luni până vineri, în intevalul orar 12.00 – 18.00, şi în zilele de sâmbătă, bilunar, începând cu prima săptămână a fiecărei luni, în intervalul orar 10.00 – 14.00, ocazie cu care se vor organiza <Târguri de adopţie canină>. Duminica şi în sărbătorile legale, adăpostul va fi închis publicului vizitator.

Legat de adopția la distanță, cheltuielile de întreţinere pentru un câine sunt în cuantum de 11,57 lei cu TVA, pentru un câine/zi. De asemenea, noii proprietari vor scoate din buzunar și bani pentru identificarea câinelui prin metoda implantării de microcip şi realizarea unei baze de date. La asta se mai adaugă, dacă este cazul, și  operaţiunile de sterilizare chirurgicală.

Adopţiile la distanţă se vor putea realiza prin completarea Declaraţiei–angajament şi achitarea cheltuielilor de întreţinere pentru un câine adoptat la distanţă din adăpost. Plata se va face iniţial pentru 30 de zile, urmând ca, prin Hotărâre a Consiliului Local, să fie stabilite şi alte elemente de cost, potrivit legii. Reprezentanţii adăpostului Danyflor pot fi contactaţi la telefon/fax: +40 256-395051.

Foto: danyflor.ro

3 COMENTARII

    • cremenal ci iesti. vrei sa fi judecat de istorie pt. genocid??
      betii cane trebe lasati sa traiasca ca si iei ieste copii lu Dumnezeul mare si Intelept. osa mori in caznele iadului. AMIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.