Deputatul PNL Horia Cristian: „Trebuie să fim conștienți că Timișoara nu este...

Deputatul PNL Horia Cristian: „Trebuie să fim conștienți că Timișoara nu este buricul pământului”. UPDATE Cine îi cere demisia pentru declaraţiile făcute

15
DISTRIBUIȚI

horia cristian 3 phoria cristian 3 p

Deputatul PNL Timiș Horia Cristian este de părere că știrea care a stârnit mare vâlvă ieri, cum că la Timișoara nu se construiește un spital regional, nu este nicidecum dovada unui eșec.

„Părerea mea este că nu e un eșec.


Trebuie să dau dreptate guvernului. Spitalul de urgență de la Iași este pavilionar, se lucrează acolo de nu îți vine să crezi. Dacă te uiți la strategia pe România, primele două sunt Iașiul și Clujul. Să nu credeți că un spital regional este un mega spital. Pentru cei care își închipuie că va fi un spital unde vor primi toate serviciile se înșeală. Aici vor fi doar urgențe. Craiova este o alegere cu conotație politică și personală din partea premierului. Timișoara este foarte bine acoperită din punct de vedere al serviciilor de urgență”, a explicat Horia Cristian.

Mai mult, deputatul consideră că este necesară o singură modificare pentru ca Timișoara să poată avea un spital regional. „Lipsește un singur lucru, obstetrica. Dacă am face o secție puternică cu săli de operație, am putea transforma Spitalul Municipal în regional. Prin comparație cu cele doua orașe, Timișoara stă foarte bine. Dar numai prin comparație, dacă vorbim ca nevoi ale cetățenilor este un alt lucru”, a mai spus deputatul.

Deși admite că, dacă ar fi rugat de primarul Nicolae Robu, președinte al PNL Timiș, să facă lobby pentru spital regional în urbea de pe Bega, ar face, Cristian spune că „trebuie să fim conştienți că Timișoara nu este buricul pământului”.

UPDATE. Afirmaţiile deputatului Horia Cristian cu privire la scandalul legat de faptul că la Timişoara nu va fi construit un spital regional nu au rămas netaxate de opoziţia din Timiş. Cornel Sămărtinean, deputat PDL Timiş pe acelaşi colegiul cu Horia Cristian, a trimis un comunicat de presă. Pedelistul spune despre colegul său din Parlament că „îi solicit acestuia demisia imediată și renunțarea la calitatea de demnitar, calitate pe care astăzi a demonstrat că nu o merită. Având în vedere că nu mă bazez pe onoarea și pe bunul simț al deputatului Horia Cristian, fac apel la președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, să ia toate măsurile pe care funcția politică i le permite, pentru ca astfel de situații să nu se mai repete, mai ales că, în urmă cu doar o zi, primarul Timișoarei declara public că va face tot posibilul ca Timișoara să aibă un spital regional și că „E timpul ca Timișoara să nu mai fie Cenușăreasă!”.

15 COMENTARII

  1. Domnule Horia Cristian ,,o fi Craiova s/au bucurestii buricul pămîntului ,,cînd ne-ai cerut să te votăm nu ne-ai vorbit asa ,se vede că vi se urcă la cap cînd ajungeti la bucuresti .Lobi trebuie să faci pentru-că te-am trimis noi acolo nu dacă te roagă primarul ,,,că voi vă mîncati între voi si noi suferim .cred că veti nevoie de putin bun simt .

  2. O dezamagire mai mare decat sa constati ca un timisorean, medic capabil, de altfel, odata ajuns in parlament a uitat interesele celor care l-au votat si deopotriva pe ale pacientilor sai din orasul pe care-l reprezinta, nici ca se poate. Domnule Cristian, trebuia sa fi ramas medic si atat, v-ati pierdut credibilitatea asociindu-va cu niste hoti. Sa nu mai vorbim ca ati si inceput sa va comportati ca ei. Simt o imensa lehamite.

  3. Acest personaj ar trebui sa ne reprezinte interesele la Bucuresti!? Atunci iata explicatia pentru care nu primim bani si aprobari…

    Nu mai inteleg nimic!!!!! In contextul in care Clujul este fief PDL, iar la Craiova primarita este fosta sustinatoare ferventa a lui Vadim (desi acum e in USL), iar la noi, atat Consiliul Judetean, cat si Primaria sunt ale USL, tot noi suntem aceia care nu primim fonduri? Inainte cand eram tot timpul in contratimp cu Bucurestiul, la noi fiind tot timpul alta formatiune politica la conducere decat era in Guver, era de inteles sa nu primim fonduri, dar acum. RUSINE! V-am votat degeaba!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Personajul acesta cred ca nu-si are masura penibilului. Cred ca ar fi in stare, in situatia in care Guvernul ar afirma ceva de genul „ne cacam pe capul timisenilor”, el le-ar tine partea explicandu-ne ca de fapt Guvernul nu vrea altceva decat sa creeze o pojghita protectoare pentru capetele noastre, ca sa nu se ploua.

  4. Daca va aduceti aminte , dupa Revoluție, primii parlamentari radeau de morții si răniții timișoreni, cuvântul cheie a fost , cine e Timișoara , buricul Europei? , e ceva cunoscut, nu suntem agreați pentru ca suntem civilizati si uniti….deranjează…sa sanctionam gunoaiele

  5. Daca domnul cristian horia este in admiratia clujului , plange de mila iasului si accepta politica craiovei ii sugerez sa se mute in unul din aceste orase si sa candideze acolo . Rusine pnl timis ca nu ia atitudine dar de fapt toti politicienii sunt la fel lingai si mincinosi . Cat despre municipal domnul doctor este in grava eroare . Acest spital ar trebui daramat si reconstruit , domnul doctor nu prea are cunostinta cum arata saloanele bolnavilor , toaletele si chiar unele sali de operatie . Emult mai moale si caldut in parlament .

  6. lasa ba ca idiotii te vor vota si-n 2016 .cred ca nu gresesc daca spun ca si daca-i scuipi in fata pe cei care te-au votat in 2012 ,te vor vota si-n 2016 .mizeaza pe pe asta ca nu gresesc.

  7. Acum cand nu mai sunteti discriminati pozitiv va plangeti de discriminare negativa! Ce tupeu! De ce sa nu se faca spitale regionale si la Constanta (Dobrogea), Oradea (Crisana)? Aia n-au dreptul la discriminare pozitiva? Aia sunt mai prosti ca voi??? Oricum aveti multe institutii pe care nu le au nici Clujul, Iasiul sau Craiova si nu v-am auzit cerand sa vi se ia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.