După atacurile lui Robu, Grindeanu îl acuză că face „politică de joasă...

După atacurile lui Robu, Grindeanu îl acuză că face „politică de joasă calitate”. Cine din USD nu-i dă replică şefului PNL Timiş

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu op

Tensiunile din cadrul USL Timiş continuă. Vă reamintim că după aflarea veştii că PSD, UNPR şi PC se unesc în cadrul USD pentru a candida la alegerile europarlamentare, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a atacat dur PSD acuzând că nu a jucat corect în cadrul USL.  Şeful UNPR  Timiș, Ion Răducanu i-a transmis lui Robu că „partidul nostru există de mai mulţi ani şi la constituirea primului guvern Ponta cele 25 de voturi ale UNPR au fost absolut necesare şi aşa PNL a reuşit să aibă miniştri în guvernul Ponta”.


Grapini a spus că „aş dori să adaug aici că în protocolul USL nu este prevăzut că cele patru partide să meargă împreună la europarlamentare”. Deşi a fost acuzată de primarul Robu că pleacă cu zestre mare din alianţa cu el, şefa PC Timiş s-a scuzat că” nu am auzit de aşa ceva”.

Singurul care nu a dorit să facă declaraţii pe margine acuzelor lui Robu a fost Bojin care a spus că „nu comentăm niciun fel de declaraţii nici ale domnului Robu, nici din PNL. Sunt discuţii pe care pot să şi le asume în continuare”. Din partea PSD a comentat pe marginea acuzelor aduse Robu, deputatul PSD Sorin Grindeanu, care a spus că „mi se pare exagerată acuzaţia. I-aş aduce aminte domnului Robu de rezultatele de la alegerile locale şi de la parlamentare. Asta a fost scopul USL toată lume a avut de câștigat. Acum să facă unii pe victimele și alții să pară răi este o politică de joasă calitate. Poate că pe unii i-a apucat frica de prezidenţiale”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.