După un nou atac al liberalului Robu, președintele PSD Timiș prevestește ruperea...

După un nou atac al liberalului Robu, președintele PSD Timiș prevestește ruperea USL marți. Vezi declarația lui Bojin

3
DISTRIBUIȚI

robu bojin scena

Nicolae Robu, președintele PNL Timiș și vicepreședintele PNL la nivel național,  a continuat, astăzi, seria atacurilor la adresa celor din proaspăt înființata Uniune Social Democrată. Forma aleasă de acestă dată a fost o postare pe Facebook, unde liberalul spune astfel:
„Recent, PSD si două partide remorcă – UNPR și PC- au decis să încalce protocolul USL, care interzice partidelor din USL să creeze alte alianțe electorale, creând structura USD. Dacă tot au făcut acest lucru – probabil la ideea lui Voiculescu, nu credeți că era mai potrivită denumirea Uniunea Socială Voiculescu, USV ? Dacă DA, clicuiți Like. Dacă nu, postați textul „NU”.

Contact pentru a comenta noile atacuri, ale co-președintelui liberal USL Timiș,  Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş a spus: „Nu comentez. Domnul Robu poate să comenteze ce vrea el cu politica.


Astăzi, îl las pe domnul Robu să spună ce vrea, până mâine trebuie să se întâmple ceva. Eu îmi doresc să rămână USL unit, dar văd că el vrea altceva”. Preşedintele PSD Timişoara, Sorin Grindeanu a declarat că „am văzut declaraţiile domnului Robu legat de ce se întâmplă la nivel naţionl. Cred că e bine să ne revenim, să îşi revină cu picioarele pe pământ. Dacă vrea ruperea USL, să şi asume public, să spună asta în faţa electoratului. Eu văd pe televizoare o luare de poziţie în interiorul PNL, oameni pe care eu îi respect foarte mult, cum este fostul premier Călin Popescu Tăriceanu care spune că lucrurile nu sunt ok în interiorul PNL”. Grindeanu a conchis că, deşi îl respectă pe Robu ca politician şi primar, consideră că este necesar ca acesta să nu uite că toţi, de la deputaţi la primari, au fost aleşi prin liste USL şi că respectul faţă de electorat este necesar. Pe final, deputatul a menţionat că la PSD e pace şi că aşteaptă ca şi în PNL să se revină la un echilibru.

Şeful UNPR Timiş, Ion Răducanu, a fost mai dur şi a reamintit că USD este o alianţă strict elctorală formată din PSD şi UNPR, ca fiind din aceeași familie politică, şi PC sosit ca urmare a problemelor din alianţa cu PNL. Răducanu l-a sfătuit pe Robu, ca vicepreşedinte al PNL, să lase USD în pace şi „îşi vadă de problemele lor. Acest guvern are zece miniştri schimbaţi din cauze de incompatibilităţi şi alte probleme. Dacă nu voiau să îl impună pe Klaus Johannis ca vicepremier, nu eram aici”.

3 COMENTARII

  1. Aveti salarii barosane si va doare n cot de noi muncitorii de rand . stiiti ce salar a luat radu rusanu in noiembrie si decembrie 2013 – vreo 70 000 euro , sotia lui chitoiu vreo 20 000 euro , si altii . RUSINEEEE

  2. Citesc mizeriile debitate de comunistii de la PSD si constat ca i-a parasit si logica elementara. Pai si ce daca PNL vrea sa impuna pe Klaus Iohannis vicepremier? Pai Chitoiu nu era vicepremier? Si Chitoiu nu era ministru liberal? Deci pe baza rationamentului logic PNL nu are dreptul sa il nominalizeze pe Iohannis ca vicepremier? PSD se afunda in mlastinile din care provine…

  3. Parca n-as mai vrea sa aud de lupta pt ciolan.De treburile tarii ,nimic,doar ce sa mai ciordim si de unde. Praf si pulbere sa se aleaga de tot neamu’ hotilor astora,indiferent de coloratura lor politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.