Elena Udrea: PMP vrea scor cu 2 cifre la euroalegeri. Partidul poate...

Elena Udrea: PMP vrea scor cu 2 cifre la euroalegeri. Partidul poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie

2
DISTRIBUIȚI

congres pdl 1 elena udrea

Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sighişoara, că Partidul Mișcarea Populară îşi propune să aibă la euroalegeri un scor cu două cifre, menţionând şi că formaţiunea poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie.

Udrea a anunţat că Partidul Mişcarea Populară îşi propune un scor „cu două cifre” la europarlamentare, iar anul politic 2014 să fie anul în care Mişcarea Populară să fie revelaţia politică.

„PMP poate sprijini un candidat cu şanse reale la Preşedinţia României şi speranţa noastră este că acel candidat va fi unicul candidat al dreptei”, a spus Udrea.

Ea a mai spus că formaţiunea se mobilizează pentru atingerea acestui obiectiv şi a adăugat că, prin ceea ce s-a întâmlat în ultimele trei zile, semnalul a fost perceput nu numai de către membrii PMP, ci şi de către toţi cei care încă sunt pe margine, se uită, pun întrebări la ceea ce se întâmplă pe scena politică şi încă îşi caută o echipă căreia să i se alăture.

„Ne-am propus să facem altfel de politică, faţă de politic pe care o fac partidele deja consacrate, altfel de politică faţă de USL şi faţă de alte partide din opoziţie.


PMP va demonstra, în parteneriat cu preşedintele României, ce înseamnă să te opui cu adevărat, credibil, USL-ului la guvernare şi va demonstra ce înseamnă să ai o viziune”, a menţionat Elena Udrea.

Ea a ţinut să mai precizeze că Partidul Mişcarea Populară nu oferă funcţii, ci un loc într-o echipă care se va lupta pentru proiectele pe care le-a susţinut alături de preşedinte, pentru o Românie care să scape de USL.

„Nu este singurul val de oameni politici care se alătură Mişcării Poulare. Şi în perioada următoare, cu siguranţă că mulţi vor fi convinşi atât dintre cei care sunt deja în politic, dar mai ales cei care nu s-au înscris încă într-un partid, vor fi convinşi să vină alături de noi”, a apreciat Udrea.

2 COMENTARII

  1. Indiferenbt ce isi propune PMP, de data asta alegerile nu mai sunt organizate de oamenii sai, asa ca nu are sperante…
    Numar din doua cifre? Cu putin noroc va face 10% – luand din electoratul PDL, bineinteles…
    Cred ca Lenuta din Plescoi se viseaza barem europarlamentara, ca altfel ramane fara salar gras pentru munca putina (mai corect – fara salar propriu-zis, ca nu ar angaja-o acum nimeni in afara de PMP…).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.