Elevii școlilor și liceelor din oraș, implicați în campania de informare a...

Elevii școlilor și liceelor din oraș, implicați în campania de informare a Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală. Ce conțin pliantele primite de aceștia

1
DISTRIBUIȚI

Liceul Calderon

Tot mai multe instituţii publice şi de învăţământ din oraşul de pe Bega s-au alăturat campaniei de informare „Cultura uneşte comunitatea”, în ultimele săptămâni.

Au răspuns invitaţiei Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană de a disemina materiale informative teatrele din oraş, Opera Naţională Română, Filarmonica Banatul, muzeele sau galeriile de artă.


Astfel, persoanele care le trac pragul primesc pliante şi broşuri în care sunt prezentate informaţii despre programul Capitalei Culturale Europene, despre etapele pe care oraşul nostru le are de parcurs până în anul 2021, dar şi despre modul în care timişorenii se pot implica şi susţine proiectul.

Reprezentanţii Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europenă anunţă că sunt alături de ei, pe lângă cele patru universităţi de stat din oraş, şi numeroase licee şi şcoli. Până în acest moment, activităţi de informare şi promovare au loc în 12 şcoli, urmând ca până la finalul lunii martie şi în alte şcoli să fie transmise pliante, broşuri şi autocolante care promovează cinci dintre cele mai cunoscute premiere ale Timișoarei: Primul oraș liber de comunism din România, Primul oraș cu iluminat public stradal din Europa, Primul oraș cu tramvai din Europa, Prima fabrică de bere din România, Singurul oraș cu teatre de stat în trei limbi din Europa.

“Tinerii din Timișoara sunt un grup-țintă foarte important pentru proiect. Titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021 va aduce numeroase beneficii orașului și implicit tinerilor, adică elevilor de astăzi: oportunități antreprenoriale, locuri de muncă în diverse domenii, șanse pentru exploatarea potențialului lor creativ”, spune Simona Neumann, directorul executiv al Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană.

1 COMENTARIU

  1. Vom fi un POPOR civilizat,prosper si fericit cand toti vom traii ca danezii,elvetienii,norv3gienii si vom implementa modelele lor mai ales in SANATATE,FISCALITATE,EDUCATIE,CULTURA,ADMINISTRATIE.Fara TRANSPARENTA ia amploare coruptia,santajul,dezbinarea,pauperitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.