Reacția liberalului-șef Nicolae Robu la afirmația „trebuie să fim conștienți că Timișoara...

Reacția liberalului-șef Nicolae Robu la afirmația „trebuie să fim conștienți că Timișoara nu este buricul pământului”

6
DISTRIBUIȚI

robu la ceas03

„Detaşare” este cuvântul care descrie cel mai bine atitudinea primarului Nicolae Robu, preşedinte al PNL Timiş, faţă de declaraţiile de ieri ale deputatului liberal Horia Cristian.

În contextul unor discuţii legate de faptul că la Timişoara nu se va construi un spital regional, oraşele alese de la guvern pentru finanţare fiind Iaşi, Cluj-Napoca şi Craiova, Horia Cristian a comentat că urbea de pe Bega stă mult mai bine la capitolul spitale decât oraşele amintite mai sus şi că trebuie să înţelegem că Timişoara nu este buricul pământului.

Declaraţiile deputatul au stârnit reacţii din partea opoziţiei din Timişoara.


Deputatul PDL Timiş, Cornel Sămărtinean, ales pe acelaşi colegiu ca şi Cristian, a emis un comunicat de presă prin care i-a cerut liberalului să renunţe la calitatea de deputat şi primarului Nicolae Robu să ia măsuri.

Întrebat cum comentează opiniile lui Horia Cristian, Robu a spus că nu cunoaşte declaraţiile acestuia şi că nu este răspunzător pentru ceea ce declară alţii, ci numai pentru ce declară. el. Primarul spune că nu va lua măsuri împotriva lui Horian Cristian pentru cele declarate despre orașul de pe Bega și că vorbele deputatului nu reprezintă poziția partidului din care face parte. În plus, Robu a mai spus că declarația lui Horia Cristian este o dovadă de democrație, în sediul PNL oricine poate să se exprime, și că deputatul ar putea să-și reconsidere părere în viitor.

Este important de menţionat că sloganul de campanie al deputatului liberal Horia Cristian a fost „Iubesc Timişoara”.

6 COMENTARII

  1. Se pare ca se acopera unii pe altii , am avut o alta parere despre primaul nostru ,ca este unul care se lupta pt Timisoara dar se pare ca m-am inselat si totul este doar vorba goala si o iubire falsa pentru scumpul si iubitul nostru oras Timisoara.

  2. Eu ,nu voi vota o lista electorala pe care se gaseste numele celui care fiind ales de timisoreni face declaratii impotriva Timisoarei,indiferent ce partid reprezinta.Faptul ca primatul de la Bocsig declara:”că deputatul ar putea să-și reconsidere părere în viitor”,este inca o dovada ca nu poti avea incredere in clasa politica in totalitatea ei , care astazi spune una si miine face alta.Iata inca o dovada a adevaratului caracter al „omului” robu.Minciuni ,minciuni,minciuni….

  3. Acum cand nu mai sunteti discriminati pozitiv va plangeti de discriminare negativa! Ce tupeu! De ce sa nu se faca spitale regionale si la Constanta (Dobrogea), Oradea (Crisana)? Aia n-au dreptul la discriminare pozitiva? Aia sunt mai prosti ca voi??? Oricum aveti multe institutii pe care nu le au nici Clujul, Iasiul sau Craiova si nu v-am auzit cerand sa vi se ia.

  4. Deci, orice spune un membru „pnl” e dovada de democratie.
    Dar cand jumatate din oras si-a aratat dezacordul pt palmieri, au fost catalogati ca golani, antitimisoreni, inadaptati, etc…
    Super tare. Sa traiasca dom’primar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.