EXCLUSIV PRESSALERT.ro prezintă RAPORTUL EXPLOZIV de la Colterm realizat de Primăria Timişoara

EXCLUSIV PRESSALERT.ro prezintă RAPORTUL EXPLOZIV de la Colterm realizat de Primăria Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

sediul-colterm-021

PRESSALERT.ro va prezenta, mâine, în exclusivitate raportul de control de la Colterm SA realizat de cei din Primăria Timişoara la solicitarea lui Nicolae Robu.


Pe motiv de confidenţialitate, informaţiile au rămas ascunse publicului, iar raportul aprobat de primarul Robu a rămas în sertarele angajaţilor municipalităţii fără a se lua măsuri. PRESSALERT.ro a intrat în posesia raportului exploziv şi vă vom prezenta cele mai importante informaţii aflate în cele 33 de pagini ale documentului.

2 COMENTARII

  1. MDA ! asta au si cerut REVOLUTIONARII in 89 ,ca cei care vor lua puterea incepand cu anul 1990 sa ascunda documente , sa fure tot ce se poate fura , sa creasca si sa introduca taxe pe banda rulanta ,stiti , fara numar ,preturile sa nu aiba vreodata limite , intreaga populatie sa devina doctori ,chiar fara voia lor ,desigur prin plagiat , model pentru asta fiind celebra Elena Ceausescu , mancarea sa fie plina de E-uri , mezelurile sa nu fie cu soia ci sa aiba cel mult 2% carne si nu in ultimul rand sa avem in marea lor majoritate conducatori idioti. BRAVO !

  2. faceti un calcul, cit este subventia pt colterm calculata pe locuitor al orasului si pe abonat. tare imi e teama ca subventia anuala este mai mare decit costa o centrala de apartament, adica pt primarie ar fi mai ieftin sa faca cadou o centrala pt fiecare apartament/casa decit sa arunce bani in aceasta gaura fara fund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.