Flori pentru femeile din Timişoara, oferite în cadrul Campaniei Help25

Flori pentru femeile din Timişoara, oferite în cadrul Campaniei Help25

0
DISTRIBUIȚI

breast_cancer_images_11023300_65564300

Echipa de voluntari a Asociaţiei OncoHelp continuă seria acţiunilor organizate cu scopul de a strânge banii necesari achiziţionării unui mamograf performant şi iniţierii primului program de screening al cancerului la sân din ţara noastră.


Pentru că luna februarie este percepută ca fiind luna iubirii, în cadrul Campaniei Help25 s-a iniţiat un nou eveniment, de această dată în parteneriat cu Iulius Mall Timişoara, prin care se doreşte atragerea atenţiei asupra tuturor femeilor dragi din viaţa noastră şi a sănătăţii lor.

Astfel, până pe 14 februarie, în intervalul orar 16.00 – 20.00, voluntarii campaniei vor oferi, în zona Intersport, câte o floare tuturor persoanelor care vor transmite câte un sms de susținere a Campaniei Help25, la numărul 8862.

Vă reamintim că Help25 este o campanie destinată conştientizării şi informării cu privire la cancerul la sân, care are ca principale obiective implementarea unui Program de screening cu privire la această boală, precum şi strângerea de fonduri necesare achiziţionării unui mamograf care costră peste 200.000 de euro. De asemenea, 5.000 de femei din vestul ţării cu venituri slabe vor beneficia de mamografii gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.