Gemenii pedofili scapă de închisoare după ce au fost condamnați cu suspendare

Gemenii pedofili scapă de închisoare după ce au fost condamnați cu suspendare

2
DISTRIBUIȚI

gemeni pedofili

Frații Adrian și Alexandru Calapis, din Sânnicolau Mare, au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT sub acuzația de pornografie infantilă prin sisteme informatice. Pentru fiecare a fost dictată o pedeapsă de un an și șapte luni de închisoare cu suspendare, plus plata unor despăgubiri pentru minorele abuzate, între 8.000 și 12.000 de euro. În dosarul procurorilor apar 10 victime.

Cei doi tineri, fiii unui avocat, au fost acuzați de faptul că, timp de doi ani, ar fi intrat în mai multe locuinţe unde ştiau că fetele sunt singure acasă şi le-ar fi determinat să se dezbrace sub diferite pretexte, uneori oferindu-le şi sume de bani de ordinul zecilor de lei.


Imaginile cu minorele erau postate apoi pe diferite site-uri. Frații Calapis au fost arestați preventiv în septembrie 2013.

Ancheta a început în primăvara anului trecut, când unul dintre fraţi a urmărit o fetiţă de 9 ani până acasă şi, sub pretextul că vrea un pahar cu apă, a intrat în casă şi a obligat-o să se dezbrace. Ulterior, fata a povestit totul tatălui, care este angajat al MAI. În urma percheziţiei, anchetatorii au găsit în calculatoarele celor doi fraţi mai multe fotografi cu fete minore în ipostaze indecente.

2 COMENTARII

  1. sper ca urmatoarele poze ce se vor gasi in calculatorul imputitilor astora sa fie cu fetiele magistratilor care au decis sa-i ~condamne~ cu suspendare. Continuati fratilor tot asa ca o sa venim cu parul si cu focul la voi. Se pare ca e solutia cea mai viabila pentru nemernicia care a stapanit tara asta. DAca ii prind in oras pe cacatii astia le rup capul. Intrebare pt toti romanii cu bun simt: Mai putem tolera mizerile aste?? ar trebui sa ne fie rusine fata de parintii nostri care au murit in 89. Doar parul si focul mai face ordine in tara asta. Ganditi-va bine si… nu uitati ca NU MAI EXISTA NICIO VARIANTA ASA ZIS DEMOCRATICA. Fata de asemenea specimene nu trebuie manifestata niciun fel de toleranta. Abia astept sa va prind prin oras. O sa va gaseasca taticul vostru cu p.u.l.e.l.e. in fipte in c.u.r.

    • fii linistit, ca amandoi poponarii au luvat-o in c*ur deja pana s-or saturat ca si doar arestatii din arestul politieie au copii acasa asa ca le-au facut c8uru praf nenorocitilor astora. da’ tare mi-e teama ca peste cativa ani sifiliticii astia o sa ajunga judecatori…vai de poporu’ asta ajuns la mana unor bolnavi ca astia.
      oricum ii doresc din inima judecatorului care o dat sentinta cu suspendare sa-i ajunga in curand fata in albumele schizpofrenicilor astora. ar fi bataia lu Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.