Dator la bănci, dar bine văzut de colegii de breaslă: Georgică Cornu,...

Dator la bănci, dar bine văzut de colegii de breaslă: Georgică Cornu, reales președinte al CCIAT

2
DISTRIBUIȚI

cornu cu sturioni02

Controversatul om de afaceri, căruia o bancă tocmai i-a scos la licitație centrul de echitație de la Herneacova din cauza unei datorii, Georgică Cornu, supranumit „regele asfaltului din Banat”, a fost confirmat pentru încă patru ani în funcția de președinte al CCIAT.

Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, întrunită la începutul acestei săptămâni, a aprobat, cu unanimitate de voturi, raportul colegiului de conducere asupra activităţii camerei în 2013, care se referă la realizarea obiectivelor propuse, precum şi proiectul care se referă la obiectivele pe anul 2014, în cadrul axelor strategice 2014-2021.

Cu unanimitate de voturi a fost validată și (re)alegerea în funcţia de preşedinte al CCIAT şi preşedinte al colegiului de conducere a lui Georgică Cornu, ca reprezentant al SC Bau Center Vest SRL Timişoara, pentru mandatul 2014-2018.


În funcţia de vicepreşedinte a fost aleasă Miliţa Pleascar.  Georgică Cornu, preşedinte şi în mandatul precedent, nu a avut nici un contracandidat şi, potrivit statutului CCIAT, el are dreptul să candideze pentru un nou mandat. Acelaşi drept îl au preşedinţii de secţiuni, dar nici unul dintre aceştia nu şi-a depus candidatura pentru a-l înfrunta pe „regele asfaltului din Banat”.

După ce au fost aleşi în adunările generale ale secţiunilor, acum au fost validaţi, tot cu unanimitate de voturi, toţi cei şase preşedinţi de secţiuni ca membri în colegiul de conducere a CCIAT pentru mandatul 2014:  Liviu Bungescu, reprezentant al SC Prospero SRL – preşedinte al secţiunii AGRALIM, Vasile Cotuna, reprezentant al SC Compact Product SRL Lugoj – preşedinte al secţiunii comerţ-turism-transport, Elena Balint, reprezentant al SC Invest SA – preşedinte al secţiunii construcţii, Toma Mişca, reprezentant al SC EE TEST SA Timişoara – preşedinte al secţiunii electro, tehnologia informaţiei şi comunicărilor, Cristian Găină, reprezentant al SC Ardelean Adrian Prod SRL Lugoj – preşedinte al secţiunii servicii profesionale şi competitivitate şi Miliţa Pleascar, reprezentant al SC U.T.T. SA Timişoara, în funcţia de preşedinte al secţiunii industrii.

2 COMENTARII

  1. Asa reprezentani ai comertului & industriei asa presedinte. Cum poti alege un om cu vadit caracter murdar? „reprezentant al Bau center Vest?” pai nu a tepuit prin Izometal si Comfort jumatate din colegii de breasla?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.