Idee INEDITĂ: terase suspendate peste râul Bega. Când vor fi construite acestea...

Idee INEDITĂ: terase suspendate peste râul Bega. Când vor fi construite acestea şi ce vor oferi patronii la schimb

1
DISTRIBUIȚI

spring-bega

Nu mai puţin de 31 de terase au fost aprobate în Piaţa Victoriei, a informat viceprimarul Traian Stoia astăzi.


Nu numai asta, dar municipalitatea pare să aibă planuri mari în legătură cu terasele din parcuri, proiect aprobat anul trecut de consiliul local, dar nepus în aplicare din cauza procedurilor necesare şi a venirii iernii. Stoia a informat că un om de afaceri din oraş a venit cu o idee inedită. Conform propunerii făcute către municipalitate, investitorul vrea să repare Podul de Fier şi să facă acolo o tereasă desupra apei. Astfel, cei care vor servi un suc sau o cafea vor sta la scaune și mese așezate pe sticlă și vor putea vedea cum curge apa pe Bega. „Zece terase vor fi amplasate în parcuri precum Parcul Poporului, Alpinet, le scoatem la licitație de luna viitoare, dar și la Ceasul Floral, Podul de Fier din Iosefin, unde va fi o terasă deasupra apei pe pardoseală de sticlă. Pe o sticlă circulară vor fi mesele și scaunele”, a detaliat viceprimarul Traian Stoia.

1 COMENTARIU

  1. Cum „vor servi un suc sau o cafea” dacă „vor sta la scaune și mese”? Vai și-amar de limba română ajunsă la cheremul tastelor voastre de jurnaliști semidocți!
    Cât despre construirea de terase în parcurile și-așa batjocorite de haitele de sămânțari și scuipători de umori inomabile în jurul băncilor obosite… oare s-ar mai putea spune ceva?
    Sărmană Timișoară aflată în cădere liberă de mai bine de jumătate de veac!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.