Imagini INCREDIBILE la Timișoara! De ce au împins pasagerii tramvaiul 8, oprit...

Imagini INCREDIBILE la Timișoara! De ce au împins pasagerii tramvaiul 8, oprit în mijlocul intersecției din Piața Bălcescu VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

tramvai

Un videoclip senzațional circulă, de ieri, pe YouTube. Bărbații care se aflau în tramvaiul 8 au fost nevoiți să împingă mijlocul de transport în comun, care s-a oprit chiar în mijlocul intersecției din Piața Bălcescu și n-a mai pornit. De frică să nu blocheze traficul, vatmanul a solicitat sprijinul pasagerilor.


Astfel, în doar câteva clipe, opt bărbați și-au unit forțele și au urnit tramvaiul din loc.

Reprezentanții RATT au confirmat că incidentul s-a petrecut ieri, iar tramvaiul nu a mai pornit din cauza unei căderi de tensiune. “Vatmanul i-a rugat pe pasageri să împingă tramvaiul, de teamă să nu blocheze intersecția. A fost o cădere de tensiune care a durat cel mult un minut. Se întâmplă destul de rar să cadă tensiunea”, ne-au declarat reprezentanții RATT.

Imaginile au fost surprinse de către câțiva tineri care se aflau în Piața Bălcescu și postate pe YouTube. “Pasagerii unui tramvai au fost rugați de vatmanul acestuia să împingă puțin tramvaiul până acesta va porni din nou. Oameni milostivi din fire, aceștia nu s-au arătat nepăsători și-au unit efortul pentru binele comun și au triumfat! Ineditul eveniment s-a petrecut în Piața Bălcescu din capitala culturală europeană Timișoara”, au scris pe YouTube cei care au postat imaginile.

3 COMENTARII

  1. niste tarani care au si ei un telefon mai bun nu au gasit altceva decat sa rada ca niste dobitoci ce sunt.sa ma pis pe fata lor de cretini.!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.