Incredibilul mod în care o sinucigaşă a scăpat cu viaţă după ce...

Incredibilul mod în care o sinucigaşă a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat în Bega FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-332252674">
sinucigas in bega01_resize
Femeia care a scăpat în mod miraculos cu viaţă după ce s-a aruncat în canalul Bega, în ambulanţă Foto Adrian Pîclişan

O femeie care a vrut, în această seară, să-şi pună capăt zilelor, a scăpat cu viaţă, salvarea venindu-i de unde nu s-a aşteptat. În jurul orei 21,3o, aceasta s-a aruncat în apă în zona podului Mihai Viteazu de la Calea Dorobanţilor din Timişoara. Nu s-a înecat pentru că hainele groase cu care era îmbrăcată au ţinut-o la suprafaţă. Femeia a plutit în apa rece din canal, fiind observată de un bărbat care a sunat la 112. Pompierii militari sosiţi la faţa locului au reuşit să o agaţe cu o cange şi să o tragă la mal după ce a stat în apa rece minute-n şir. „Nu mai pot, nu mai pot”, repeta femeia când a fost scoasă din apă. A fost preluată imediat de un echipaj de la Ambulanţă care i-a acordat primul ajutor, sinucigaşa destăinunidu-le „nu mi-a ieşit nici de data aceasta”. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal Timişoara.

 

 

3 COMENTARII

  1. Beni are perfecta dreptate.
    Draga Bota daca tot faci reportaj sau investigatie datele la care a facut referire Beni sunt indispensabile in abecadarul meseriei de jurnalist.
    Scumpule omul nu este un sac de cartofi asa cum il arunci tu in virtual.
    Putin profesionalism, macar o firmitura nu cred ca nu ar strica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.