Interes foarte scăzut al britanicilor pentru un loc de muncă plătit cu...

Interes foarte scăzut al britanicilor pentru un loc de muncă plătit cu 16.000 de lire sterline pe an. Se aşteaptă un interes sporit din partea românilor şi bulgarilor

0
DISTRIBUIȚI

londra

Cetăţenii britanici nu s-au arătat interesaţi să ocupe un loc de muncă plătit cu 16.000 de lire sterline (peste 19.000 de euro) pe an oferit de o companie, care în acest context se va îndrepta spre România în speranţa că va reuşi să găsească un candidat potrivit, arată Mediafax.

Doar două persoane şi-au depus candidaturile pentru acest loc de muncă la compania lui Jason Harris, dar niciuna dintre ele nu era potrivită, relatează Daily Express, în ediţia electronică.


În plus, una dintre ele a venit cu o oră întârziere la interviu şi a părut interesată doar de semnarea documentelor pentru a nu pierde ajutorul social. Harris crede că şomerii britanici se simt mult prea bine să trăiască pe spezele statului încât să se mai deranjeze să mai caute locuri de muncă.

În acest context, el se aşteaptă la un interes sporit din România şi Bulgaria, dar vorbeşte cu agenţii din toată Europa. „După cea mai profundă recesiune din memoria recentă, multe companii încearcă să îşi crească forţa de muncă dar este mai greu decât îşi poate imagina cineva”, afirmă el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.