Jaf de vacanță: trei copii în vârstă de 12 ani au dat...

Jaf de vacanță: trei copii în vârstă de 12 ani au dat o spargere la Moravița. Ce vor păți minorii

1
DISTRIBUIȚI

hoti cu cagula

Plictisiți de vacanță, trei copii au dat prima spargere din viața lor. Au filat momentul în care vecinul era pelcat de acasă și l-au jefuit de toate bunurile de valoare.

Trei elevi în vârstă de 12 ani, suspectaţi de comiterea unui furt din locuinţă, au fost identificaţi de poliţişti, joi. Oamenii legii au reușit să recupereze mare parte din bunuri. Copiii scapă, însă, fără nicio urmare pentru fapta lor, deoarece până la vârsta aceasta nu răspund pentru ceea ce fac.


Cel mai probabil, polițiștii le vor convoca părinții și le vor cere să îi pună la punct în familie pe cei mici.

Pe 4 februarie poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă situată pe raza comunei Moraviţa, iar din interior au sustras mai multe electronice (televizor, calculator, etc.) şi o bicicletă. În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat trei minori de 12 ani, toţi din Moraviţa, suspectaţi de comiterea faptei.

Totodată, poliţiştii au reuşit recuperarea tuturor bunurilor. Ancheta a scos la iveală faptul că minorilor le-a venit subit ideea să spargă casa vecinului lor, în timp ce se jucau în imobil. Știau că nu e acasă și că are bunuri de valoare. Au forțat ușa, apoi au luat tot ce li s-a părut interesant, inclusiv bicicleta omului, ca să transporte mai ușor electronicele de mari dimensiuni pe care le-au furat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a minorilor.

1 COMENTARIU

  1. Ba deci ce căcat cat puteti sa mintiti ma na recunoscut ca a fost vili cu saulica dar na as ai in moravita timis numa muisti care nici măcar nu spun adevarul rusine pt ca maţi facut de rusine in familie fara sa fiu eu dar este dumnezeu acolo sus si el a vazut cum a fost 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.