Jurnalistul Andrei Postelnicu, căutat după ce avionul său a dispărut în SUA

Jurnalistul Andrei Postelnicu, căutat după ce avionul său a dispărut în SUA

0
DISTRIBUIȚI

andrei postelnicu disparut

Un avion pilotat de jurnalistul britanic de origine română Andrei Postelnicu a dispărut vineri noaptea în Florida, relatează presa locală americană. Avionul este în continuare căutat de Garda de Coastă americană, conform Mediafax.

Echipele de salvare au găsit lucruri aparţinând pilotului, identificat drept Andrei Postelnicu, relatează staţia locală a CBS.

Biroul Şerifului din Martin County a declarat că în apropiere de Insula Hutchinson au fost descoperite o gheată şi un rucsac care aparţineau pilotului avionului, informează www.wptv.com.


În plus, nu a fost depistat nici vreun semnal de ajutor din larg.

Rucsacul conţinea actele de identitate şi brevetul de pilot ale lui Adrian Postelnicu.

Avionul a decolat de pe aeroportul Marathon din Florida Keys şi ar fi trebuit să ajungă la Vero Beach vineri noaptea, relatează site-ul keysnet.com. Acesta a dispărut undeva în apropiere de insula St. Lucie. Căutările aeriene se concentrează pe posibilitatea ca acesta să se fi prăbuşit în Oceanul Atlantic.

Postelnicu a închiriat avionul, un Piper PA-28 Cherokee, de la o companie locală cunoscută ca „Pilot’s Paradise”.

Părăsind România la vârsta de 17 ani, Andrei Postelnicu a lucrat timp de opt ani pentru cotidianul britanic Financial Times şi pentru Bloomberg News. Activitatea sa jurnalistică include reportaje, articole de analiză şi comentarii pentru BBC, RFI, Foreign Policy şi Newsweek.

Foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.