Liberalii care conduc deconcentratele din Timiș rămân pe poziții: „Una e la...

Liberalii care conduc deconcentratele din Timiș rămân pe poziții: „Una e la Bucureşti, alta în teritoriu”. Vezi ce aşteaptă

2
DISTRIBUIȚI

pnl

Ieșirea PNL de la guvernare a provocat agitație și în teritoriu unde multe dintre serviciile deconcentrate sunt conduse de liberali sau de oameni care au fost sprijiniți de partidul condus de Crin Antonescu. PRESSALERT.ro i-a contactat pe cei care ocupă funcţiile pentru a-i întreba dacă au luat în calcul demisia din funcţii având în vedere că PNL a ieşit de la guvernare, reacţiile fiind două – nu au motive să plece sau aşteaptă decizia care se va lua de Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş.

Cosmin Costa, şeful Registrului Auto Român Timiş a declarat că ” personal, iau în calcul la modul cel mai serios demisia. Va fi o discuţie în Biroul Permanent Judeţean al partidului unde se va decide”. Şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Ambruş a răspuns sec „să hotărască Biroul Permanent Judeţean. La revedere”. Şeful ISCTR Timiş, Valentin Puie, când a auzit întrebarea a spus „la revedere”, după care a închis telefonul. Gina Grigorie, care conduce AJOFM Timiş, a declarat „deocamdată ne facem treaba.


Noi suntem nişte oameni care am dat examene, cel puţin eu, şi avem mult de lucru. Timişul îşi face treaba. Este prematur să discutăm ce va fi dacă BPJ-ul va lua o decizie. Sunt presupuneri”. Flavius Nicoară, şeful OPC Timişoara a susţinut că „îmi dau demisia dacă-mi cere preşedintele autorităţii”. Iulius Jugănaru, directorul Spitalului Judeţean Timişoara, a recunoscut că „nu m-am gândit la chestiunea asta. Aştept să am o discuţie cu preşedintele filialei. O să ţin cont de ce spun oamenii care m-au susţinut pentru această funcţie, nu de X sau Y”.  La rândul său, Sorin Predescu, directorul Direcţiei de Cultură Timiş, a afirmat că „sunt funcţionar public şi am dat concurs”. Cornel Petroman, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, a răspuns revoltat „serios? Cum v-aţi gândit la asta? Nu comentez”.

Şeful Finaţelor Publice pe vestul ţării, Lucian Heiuş a explicat că „ăn primul rând nu mi-a cerut nimeni acest lucru. Important este ca fiecare să-şi facă treaba. Important e ce rămâne după tine. Este o vorbă – bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război”. Mircea Benec, cel care este şeful regionalei CFR Timişoara având sprijinul liberalilor a declarat că „era vorba de miniştrii, secretari de stat, şefi de agenţii. Una e la Bulcureşti, alta în teritoriu. Sunt susţinut de PNL. Mai departe ce va decide compania. Dacă va veni un nou preşedinte, probabil ne va schimba. Nu am de ce să-mi dau demisia. N-am omorât pe nimeni. Am făcut să meargă trenul fără probleme trei ani în regională”.

2 COMENTARII

  1. Nu pleaca de bunavoie cainele de la macelarie. Mentinerea lor ar insemna sinucidere pentru USD , cel putin in ce privesc europarlamentarele. D-na de la Somaj ma face sa rad:,,Noi suntem nişte oameni care am dat examene, cel putin eu, şi avem mult de lucru..” Asta chiar ne ia de prosti ….. examene …..avem mult de lucru…(mult de greblat , o fi vrut sa zica) . Lasa-ne muiere ….

  2. La vremuri noi , Șefi noi . Cand au fost schimbati PDL-știi , de-abia ati apucat sa veniți , tot asa a venit rândul ,,galbenilor ,,sa lase locul,, rosilor,, .PA si La Revedere ! Șeful de la CFR ,,nu a omorât pe nimeni ,, ca erai la pușcărie si ,,nici nu a urinat el in gara ,, halal expresii de Director…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.