Mesajul împotriva partidelor-remorcă din USL, transmis de Robu prin Facebook, PNL și...

Mesajul împotriva partidelor-remorcă din USL, transmis de Robu prin Facebook, PNL și primărie. Ce le transmite liderilor de la București

2
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, continuă să îşi expună părerile cu privire la formarea USD – alianţa electorală constituită din PSD, PC şi UNPR.

Zilele trecute edilul a declarat în presă că este dezamăgit de PSD, care s-a dovedit un partid mânat de interese şi nu orientat spre binele cetăţenilor, menţionând că descrierea nu se aplică la nivelul judeţului nostru, unde colaborarea USL a fost una satisfăcătoare.

După ce ieri l-a atacat pe Dan Voiculescu acuzând că acesta ar conduce PC din umbră, astăzi, edilul a revenit cu o postare pe Facebook.


Liberalul a atenţionat că idea unui guvern cu vicepremieri PC, PSD, PNL şi UNPR nu este corectă şi conchis că „o spun răspicat: eu, colegii mei din Timiș și, sunt convins, toți ceilalți liberali, nu vom accepta NICIODATĂ să fim tratați astfel, să fim puși pe picior de egalitate cu partide-remorcă, agățate mereu de câte-o locomotivă, ba la stânga, ba la dreapta, după… bătaia vântului, partide care şi-au făcut un mod de a exista din a se sustrage legitimizării prin votul cetăţenilor. Eu lansez un apel la raţiune şi responsabilitate: ne-au votat milioane de cetăţeni pentru a guverna împreună până în 2016, cu Victor Ponta premier şi în condiţii de paritate de portofolii ministeriale şi pentru a da împreună viitorul preşedinte al României, în persoana preşedintelui PNL Crin Antonescu. Haideţi, atunci, să facem asta, să lăsăm politicianismele la o parte şi să ne ocupăm de problemele ţării şi ale comunităţilor locale”.

Pentru a nu rămâne doar în mediul virtual, mesajul politic al liderului PNL Timiș a fost trimis și printr-un comunicat, atât prin canalele partidului, cât și prin ofițerul de presă al… Primăriei Timișoara.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.