Meditaţiile elevilor de clasa a VIII-a din Timiş vor fi plătite de...

Meditaţiile elevilor de clasa a VIII-a din Timiş vor fi plătite de UE. Când va demara proiectul

0
DISTRIBUIȚI

meditatii

Din momentul în care Ministerul Educaţiei a decis să introducă camerele video în sălile de clasă în care se desfăşoară Evaluarea Naţională sau examenul de Bacalaureat, în fiecare an elevii obţin rezultate dezastruoase. Principalul motiv îl reprezintă slaba pregătire a copiilor.

Tocmai pentru a creşte aceste rezultate, Inspectoratul Şcolar Timiş s-a gândit să iniţieze un proiect inedit finanţat din fonduri europene, prin intermediul căruia elevii vor beneficia de mai multe consultaţii din partea dascălilor.


Părinţii copiilor care se pregătesc de Evaluarea Naţională nu trebuie să scoată niciun ban din buzunar pentru a-i plăti pe profesorii care fac ore suplimentare cu odraslele lor. Aceştia vor fi plătiţi de Inspectoratul Şcolar Timiş, din banii obţinuţi printr-un proiect finanţat din fonduri europene.

Cornel Petroman, inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, a afirmat că proiectul este iniţiat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Mehedinţi şi se numeşte “Formarea de competenţe cheie pentru şanse egale la educaţie”. “Proiectul are ca scop pregătirea suplimentară a elevilor astfel încât să promoveze cu succes Evaluarea Naţională la Limba Română, Limba Maternă şi Matematică. Proiectul este câştigat, dar încă nu ştim sigur când va fi implementat. Cert este că vor beneficia de proiect toate şcolile din judeţ în care există clase de-a VIII-a”, a explicat Cornel Petroman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.