Miting al PDL în Bucureşti: Peste 7000 de persoane prezente, printre care...

Miting al PDL în Bucureşti: Peste 7000 de persoane prezente, printre care şi liderii PDL

0
DISTRIBUIȚI

blaga si ostaf05_resize

Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă, la această oră, la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piaţa de lângă Ateneul Român, printre participanţi aflându-se preşedintele partidului, Vasile Blaga şi candidatul democrat-liberal la Preşedinţie, Cătălin Predoiu, relatează Mediafax. „Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale”, a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu.


Prim-viceprşedintele PDL a mai spus că „USL împinge România în sărăcie, se răsteşte prin penali şi mafioţi la justiţie” şi că în „regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncaţi în stradă”, denunţând „imoralitatea guvernului Ponta”.

„Această bătălie este pentru România noastră şi viitorul copiilor noştri…România noastră nu înseamnă plagiatori, hoţi”, a adăugat Predoiu. „Voi sunteţi gata să luptaţi pentru România noastră?”, s-a adresat Predoiu participanţilor la miting. „Mesajul nostru pentru Ponta şi Antonescu este: Vă vom învinge!”. La mitingul PDL participă liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan. Mitingul va continua cu un marş către Piaţa Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.