Motivul pentru care şeful CJT Titu Bojin a amânat evaluarea şi demiterea...

Motivul pentru care şeful CJT Titu Bojin a amânat evaluarea şi demiterea şefilor de deconcentrate din Timiş

3
DISTRIBUIȚI

bojin flori

Demiterea şi sancţionarea şefilor de deconcentrate promisă de şeful Titu Bojin până la finele lunii ianuarie se amână pe termen nedeterminat.

Întrebat despre acest proces, Bojin a comentat că „este o analiză internă şi trebuie făcută cu simt de răspundere şi cu bun simţ .


Vedem dacă se va pune în discuţie, schimbarea cuiva. Muzeul Banatului nu este una din instituţiile deconcentrate aşa că nu ne gândim să facem schimbări. Am promis că până la sfarşitul lunii ianuarie vom avea rezultate, dar au fost concedii, ninsori, ne-am chinuit cu unele lucruri şi am lăsat asta în plan secund”. Bojin a promis că pe unii directori nu îi va mai prinde primăvara în funcţie.

Anunţul privind evaluarea directorilor de deconcentrate a fost făcut de Titu Bojin a finele anului trecut, președintele Consiliului Județean promițând că toţi cei care nu sunt eficienţi vor fi demişi. Mai marele pesedist a fost contrazis chiar de către preşedintele executiv al PSD Timiş, Adam Crăciunescu, care a spus că nu este de competenţa lui Bojin să demită directori.

3 COMENTARII

  1. Partea cu ninsorile mi-a placut cel mai mult. Unde a vazut Bojin asta ninsori in Timis, mi-e greu sa imi dau seama. Multa gargara, balbe si balarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.