Motivul pentru care șeful Consiliului Județean Timiș nu a reușit încă să...

Motivul pentru care șeful Consiliului Județean Timiș nu a reușit încă să aducă bani de la centru pentru proiecte

1
DISTRIBUIȚI

titu bojin constituire cjt

Zicala „iarna nu-i ca vara” pare să se potrivească perfect judeţului nostru atunci când vorbim despre atragerea de fonduri de la Bucureşti pentru finaţarea proiectelor locale.

La începutul lunii ianuarie, şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, anunţa că „o să vedem ce înseamnă alocările de la nivel național, din punct de vedere al unor investiții cu care plec la Craiova, unde va avea loc discuția pentru zona de Vest cu consiliile județene care vor fi finanțate de la bugetul național.


Vom merge cu un portofoliu de proiecte la Craiova, între care și cel legat de complexul sportiv, Sala Polivalentă care va fi construită lângă acest complex sportiv, plec cu rugămintea de la primarul Timișoarei pentru Bazinul Olimpic, proiectul pentru maternitatea pe care trebuie să o realizăm la Spitalul Județean. Plec cu proiectul pentru centrul intermodal. Sunt toate susținute cu fonduri de la noi și de la primărie. Deși sunt trecute pe Consiliul Județean, sunt incluse și proiectele pentru centuri”.

Întâlnirea anunţată cu surle şi trâmbiţe a fost deja amânată de două ori. Prima dată din cauza accidentului aviatic din Munţii Apuseni, iar a doua oară din cauza codului galben de ninsoare emis de meteorologi pentru mai multe judeţe. Până acum, Titu Bojin nu ştie la ce dată va avea loc reuniunea cu ceilalţi şefi de consilii judeţene, dar rămâne optimist cu privire la banii care vor veni către judeţ.

1 COMENTARIU

  1. Va dau eu 4(patru) raspunsuri posibile in sensul celor exprimate in titlu:

    1. Nu a primit bani de la Centru’ pentru Consiliul Judetean Timis, d.c., Guvernul se temea ca D-ul Bojin va dona banii primiti la Catedrala Nesimtirii Neamului (si a avut dreptate…), ori cu banii aia trebuie hranita clientela de partid din judet si nu numai;
    2. Nu a primit bani de la Centru’ pentru Consiliul Judetean Timis, d.c., cand au auzit Partidul/Guvernul ca Toanca si Petrisor au promis „…sa se implice…”, unii s-au tavalit pe jos de ras pana au intrat in soc anafilactic, iar altii au ramas pe loc impietriti de uimire si asa sunt si-n ziua de azi si n-a mai avut cine sa semneze actele;
    3. Si la urma cel mai plauzibil raspuns: Nu a primit bani de la Centru’ pentru Consiliul Judetean Timis, d.c., DUPA CE I-AM VOTAT NU LE MAI PASA DE NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.