Nicolae Robu în linia PNL: „PSD să-şi asume dacă nu vrea să...

Nicolae Robu în linia PNL: „PSD să-şi asume dacă nu vrea să respecte protocolul iniţial”. De ce nu spune ce ar putea să se întâmple

1
DISTRIBUIȚI

robu ehegartner

Şeful PNL Timiş şi primarul Timişoarei,  Nicolae Robu, a rămas în linia partidului după întâlnirea informală a liderilor locali cu conducerea centrală de la Bucureşti, întâlnire după care Crin Antonescu a primit „mandat de fermitate” în discuţiile de luni cu premierul Victor Ponta .Vicepreşedintele PNL Nicolae Robu a declarat pentru PRESSALERT.ro că a fost printre primii care şi-a spus punctul de vedere şi a plecat înainte de a se încheia şedinţa pentru că trebuia să ajungă la avion.


„Am avut acelaşi punct de vedere pe care vi l-am spus şi până acum. Să se respecte protocolul iniţial. Să rămânem la guvern în acord cu cele stabilite, cu acea pseudo-paritate între PNL şi PSD, ca partid principal, nu marginal. Să fie o guvernare PSD – PNL. PSD să-şi asume dacă nu vrea să respecte protocolul iniţial” a susţinut Robu. Întrebat ce se va întâmpla dacă social-democraţii nu vor fi de acord cu pretenţiile liberalilor, şeful PNL Timiş  a replicat „nu discut mai mult de atât. Sunt chestiuni care ţin de bucătăria internă. Ţin prea mult la acest partid ca să spun altceva”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.