Nicu Alifantis alături de Mozaic Band, concert extraordinar la Timişoara

Nicu Alifantis alături de Mozaic Band, concert extraordinar la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

alifantis 045

Nicu Alifantis va susţine un concert extraordinar la Timişoara, în data de 23 februarie, alături de el urmând să se afle Mozaic Band, orchestră înfiinţată special de către artist pentru înregistrarea celui mai recent album al său.

După mai bine de trei ani, Nicu Alifantis revine în oraşul nostru, într-un concert extraordinar pe scena Filarmonicii “Banatul”, de la ora 20. Lansat în luna aprilie a anului trecut, MOZAIC este cel mai nou proiect muzical al său. Mixul de folk, blues şi jazz poziţionează albumul în topul preferinţelor iubitorilor acestor genuri muzicale. “O poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui MOZAIC.


Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o aşteptare deosebit de tandră. Albumul conţine 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi preteniei, fiecare cu istoria sa”, spune Nicu Alifantis despre disc. Pentru prima dată în oraşul de pe Bega, alături de artist vor urca pe scenă şi membrii orchestrei MOZAIC Band, dintre care îi amintim pe: Lyuben Gordievski (keyboards, baian, acordeon), Mihai Neniţă (vioară), Marius Pop (chitară, leepsteel), Cristian Soleanu (saxofon şi clarinet), Adrian Cojocaru (trombon), Adrian Flautistu (contrabas), Marcel Moldovan (tobe).

Timişoara este primul oraş din cele mai bine de 30 de oraşe prezente în turneul naţional susţinut în 2014 de Nicu Alifantis pentru promovarea albumului MOZAIC. Totodată, este singurul oraş, cu excepţia Bucureştiului, în care artistul urcă pe scenă în compania band-ului construit special pentru acest album. Preţul biletelor variază între 15 – 35 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti. Eventimentul este organizat de Asociaţia PRbeta, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.