Noapte de poveste alături de legendarul DJ britanic Sasha, aflat pentru prima...

Noapte de poveste alături de legendarul DJ britanic Sasha, aflat pentru prima oară la Timişoara FOTO

6
DISTRIBUIȚI

sashatimisoara

Evenimentul care a prilejuit apariţia în premieră în oraşul nostru a celebrului DJ britanic Sasha a avut parte de o organizare impecabilă, sound-ul şi luminile din incinta Centrului Regional De Afaceri – unde s-a ţinut acest eveniment special – fiind la-nălţime. Exact cum a fost şi decorul acestei nopţi de poveste.

Sasha şi-a început setul cât se poate de inspirat şi a reuşit să-şi vrăjească adevăraţii fani cu un program eclectic, care a inclus o sumedenie de bunătăţuri auditive pentru cunoscători. Din păcate, numărul publicului prezent la faţa locului putea fi mult mai mare pentru un eveniment de asemenea amploare, demonstrând încă o dată – dacă mai era nevoie – ideea că mulţi aşa-zişi fani ai muzicii electronice din Timişoara sunt ignoranţi.


Şi asta pentru că atunci când în Timişoara vine pentru prima oară cel poreclit „The Son Of God“, Sasha, un artist care a fost catalogat drept cel mai bun DJ din lume, iar publicul local nu se înghesuie la aşa ceva, e un semn clar că „ceva nu e în regulă“. Dealtfel, această tristă constatare nu e tocmai de ieri de azi, iar mulţi organizatori de evenimente din ţară ocolesc oraşul nostru tocmai pe baza acestor considerente.

Deşi a avut parte de o promovare ca la carte şi un setup cât se poate de „profi“, numărul celor prezenţi a fost undeva în jurul cifrei de 1.500 de persoane, conform declaraţiilor organizatorilor, în condiţiile în care un astfel de eveniment ar fi trebuit să atragă mai multă lume. Evident, cunoscătorii au avut parte de o noapte stropită din belşug cu bunătăţuri auditive, setul lui Sasha fiind unul extrem de apreciat de fanii adevăraţi. Primul eveniment organizat de Wings Of Freedom în oraşul nostru – care va fi urmat şi de altele – a avut parte de condiţii excelente, dar a demonstrat încă o dată faptul că publicul timişorean este unul cât se poate de dificil.

6 COMENTARII

  1. Pai daca nu „linii tulbure” nu mai e distractie in orasul asta, semneaza unu care se gandeste foarte serios sa se mute in capitala… din cauza acestui motiv….

  2. „ideea că mulţi aşa-zişi fani ai muzicii electronice din Timişoara sunt ignoranţi”

    ba cat de nesimtit sa fii? serios acuma. ‘the son of god’ e un cocalar si poate ca adevaratii fani ai muzicii electronice stiu asta si nu-s impresionati de mizeria de propaganda, ca restul romanilor, impresionati de orice shit. fa dracului o vizita la cluburi serioase din londra sa vezi muzica electronica de calitate.

    ps: oh tu cunoscatorule, la centrul de afaceri se aude ca dracu orice sound, intreaba any expert and they’ll confirm. dar de unde sa stii, printre toate berile alea, tu auzi, dar nu asculti 🙂

  3. trebuie sa invatati ca in timisoara muzica electronica nu prea reprezinta nimic…muzica asta are public dinala care se imbata in fratelli si alte cluburi din timisoara si dupaia merg la after ca sa nu plece acasa:)…altceva ce trebuie sa stiti e ca TMbase a fost cel mai tare eveniment din orasul nostru si a adus cele mai multe nume sonore pe scena … DNB is the best:)…

  4. sincer am fost la eveniment, iar sonorizarea mi s-a parut de toata jena. Sala fiind mult prea inalta s-a creat un ecou care facea ca muzica sa se auda neclar, pe langa ca se auzea totodata Mult prea incet pt dimensiunea salii. am ramas dezamagit de acest event, care, la preturile avute (atat pt intrare cat si pt consumabile) trebuia sa fie unul mult mai impresionant…atat din punct de vedere al sonorizarii, cat si al decorului….mi s-a parut o debandada totala… organizatorilor,mai aveti de muncit ft mult…parerea mea.

  5. OK! Sunetul nu a fost cel mai bun, dar eu am trecut peste asta, pentru ca am venit acolo sa ascult muzica buna si m-am simtit excelent. Muzica a fost de nota 10…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.