Noi atacuri la adresa ministrului Maria Grapini. Cu ce cerere a stârnit...

Noi atacuri la adresa ministrului Maria Grapini. Cu ce cerere a stârnit uimire la Ministerul Justiţiei

6
DISTRIBUIȚI

maria_grapini

Acuze dure la adresa ministrul IMM-urilor, Maria Grapini. Dacă săptămâna trecută şefa PC Timiş a fost numită agramată şi o viitoare ruşine în Parlamentul European de către pedelista Monica Macovei, astăzi, şeful PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok a atacat-o și el dur pe Grapini.

Acesta a spus că, la finele anului trecut, alături de alţi opt deputaţi PC, Maria Grapini a adresat o cerere către Ministerul Justiţiei prin care dorea să ştie câte dosare politice sunt anchetate de DNA, Parchetul General şi DIICOT, motivând că persoanele publice, în special politicienii, sunt expuse.


Mihok spune că Grapini face de ruşine timişorenii cu o astfel de iniţiativă şi că ministerul Justiţiei a fost amabil pentru că nu a făcut un scandal pe baza exprimării.

Mihok a mai spus că dacă Grapini pune astfel de întrebări în propria ţară, cine ştie ce întrebări va pune în Parlamentul European, drept pentru care ar fi mai bine să nu candideze.

6 COMENTARII

    • nah si care ie problema. o dat si mihoc in sediu o uie la o tanara activista de partid. da’ Besescu nu io trage si sus si gios in palatu de la cotroceni lu madame Udrea? atunci?

  1. w w w hotnews.ro/stiri-politic-16362639-noua-deputati-printre-care-ministrul-grapini-solicitat-ministrului-justitiei-detalii-despre-dosarele-persoanelor-39-expuse-politic-39.htm

    asta se intampla acum mai bine de o luna……

  2. uita-te la fata ei !!! 😀 cum dracu’ sa votezi o zgripturoaica ca asta,si urata cu spume si proasta cu crengi 😀 , IESI ACASA,IMPUTITO !

  3. Dna Grapini face parte din „descurcaretii” de dupa revolutie.
    A furat Pasmatexul si contractele pe care acesta le avea. In orice tara civilizata ar fi fost de mult arestata. PC este partidul fostilor securisti cu mariprobleme cu justitia, este ultimul refugiu inainte de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.