Implant Pentru Refuz lansează în acest an un nou album. Vezi cum...

Implant Pentru Refuz lansează în acest an un nou album. Vezi cum se numește și când poți asculta primele piese

0
DISTRIBUIȚI

implant

Timişorenii care alcătuiesc formaţia Implant Pentru Refuz au început înregistrările pentru noul material discografic, prevăzut să apară în toamna acestui an, iar câteva mostre sonore din viitorul disc al rockerilor vor putea fi ascultate în cadrul concertului pe care trupa îl va susţine vineri 21 februarie la clubul Daos.

„Am început înregistrările pentru noul disc, iar partea de tobe este deja gata. Noul material se va numi «Cartography». Titltul reflectă faptul că vrem să facem o hartă pe care să trasăm noi teritorii. Descoperim practic noi teritorii sonore. Înregistrările le facem în stuidoul DstudioPro din Timişoara. Deşi nu avem o casă de discuri şi nici deadline, vrem să scoatem noul disc în toamna acestui an“, ne-a declarat Octavian Horvath „Vita“, solistul formaţiei.

Alături de timişorenii de la Implant pentru Refuz, în concertul pe care trupa îl va susţine la sfârşitul acestei săptămâni vor mai cânta şi maghiarii de la Insane.


Formaţia maghiară alcătuită din  Gábor Érsek – tobe, Bertalan Tóth – voce, Tibor Takács – chitară, Zoltán Kovács – chitară şi Ádám Németh – bass se află într-un turneu de aniversare a 15 ani de existenţă. „Muzicienii maghiari ne-au văzut când am cântat la Budapesta şi şi-au manifestat dorinţa de a cânta alături de noi în Timişoara. Am acceptat cu mare drag, iar în data de 28 martie vom cânta şi noi cu ei la Budapesta. La concertul de vineri vom cânta şi piese noi, acelea pe care le stăpânim mai bine“, a mai adăugat Vita.

Implant pentru Refuz s-a format în 1995 în Timişoara iar în componenţa actuală îi reuneşte pe Octavian „Vita” Horváth – voce, Valentin „Freaky” Popescu – chitară, Răzvan „Meshu” Nicov – chitară, Czifrak „Pista” Stefan – bass şi Alexandru Hera – tobe. Alături de cele două trupe, la concertul de vineri vor mai cânta şi cei de la Misguided, iar biletele de intrare costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.