Numită cu sprijin PNL, subprefectul Liliana Oneț NU vrea sa demisioneze. UPDATE...

Numită cu sprijin PNL, subprefectul Liliana Oneț NU vrea sa demisioneze. UPDATE Care este reacția președintelui PNL, Nicolae Robu

3
DISTRIBUIȚI

robu_onetUn „nu” hotărât – acesta a fost răspunsul subprefectului Liliana Oneţ cu privire la posibilitatea de a părăsi postul pe care îl ocupă cu sprijinul PNL.


Întrebată de presă dacă nu are de gând să demisioneze, în condiţiile în care miniştrii PNL au renunţat la funcţii şi astfel nu ar mai avea sprijinul guvernului, Oneţ a lămurit că nu se pune problema de aşa ceva. La rândul său, nici prefectul judeţului Timiş Eugen Dogariu numit cu sprijinul PSD nu are cunoştinţă de vreo schimbare la conducerea istituţiei Acesta a spus că hârtia prin care Oneţ ar fi schimbată ar trebui să vină de la Bucureşti, dar că momentan nu ştie să fie cazul de aşa ceva.

Legat de această situație, şeful PNL Tmiş Nicolae Robu a declarat că este prematur să se pronunţe. Liberalul spune că nu vrea să ia decizii în pripă, dar că în curând va vedea ce e de făcut.

3 COMENTARII

  1. Greu sa te desparti de functie…..
    S-apoi Antoenscu zicea ca in teritoriu este voie sa se faca orice fel de alianta ca sa nu fie afectata guvernarea locala (sau ca masa ceva)… 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.