PC, partenerilor: Orice relaţie rezistă dacă faci lucrurile pe care le-ai făcut...

PC, partenerilor: Orice relaţie rezistă dacă faci lucrurile pe care le-ai făcut la începutul relaţiei

0
DISTRIBUIȚI

codrin scutaru pc

Şeful de campanie al PC, Codrin Scutaru, afirmă într-un comunicat remis vineri, că partenerii formaţiunii sale ar trebui să îşi amintească faptul că „orice relaţie între oameni, şi de ce nu între partide, rezistă şi se menţine dacă faci lucrurile pe care le-ai făcut la începutul relaţiei”, scrie Mediafax. „Pentru că suntem într-o zi care celebrează un alt tip de sentimente, mai frumoase, ar trebui ca partenerii noştri să îşi amintească că orice relaţie între oameni, şi de ce nu între partide, rezistă şi se menţine dacă faci lucrurile pe care le-ai făcut la începutul relaţiei”, scrie Codrin Scutaru într-un comunicat remis vineri agenţiei Mediafax. PC afirmă că de 3 ani militează pentru menţinerea unităţii în USL şi a fost şi este „factorul de echilibru” din Uniune.

„Domnul Crin Antonescu trebuie să ţină cont de faptul că acel partid, pe care-n 2012 îl vedea de 10% şi pe care acum îl vede de numai 1%, este partidul care a oferit PNL preşedintia Senatului şi paritate în USL.


Conform documentului USL prezentat de preşedintele PC ieri (joi – n.r.), funcţia de preşedinte al Senatului revenea Partidului Conservator, nu «în anumite condiţii», aşa cum susţine Crin Antonescu. Îi revenea fără nicio altă condiţionare. În ciuda acestui angajament politic, PC a acceptat să cedeze funcţia către domnul Antonescu pentru a proteja candidatura acestuia la funcţia supremă în stat, în spiritul parteneriatului din USL”, se mai arată în comunicat. PC precizează că nu îşi doreşte această funcţie, ci vrea doar ca românii să fie corect informaţi.

„Tot noi, PC, am fost cei care în 2012 am renunţat la funcţia de vicepremier. Preşedintele PC i-a reîmprospatat memoria domnului Antonescu, amintindu-i că ştia de 2 ani de zile de pactul de coabitare. De 3 ani am militat şi milităm pentru menţinerea unităţii în USL. Ne dorim un USL puternic. Nu am răspuns până acum jignirilor repetate adresate de domnul Antonescu preşedintelui fondator al PC şi presedintelui PC, jigniri care au început în vara lui 2013. Toate au însă o limita. Acesta este motivul pentru care preşedintele PC a decis să prezinte public documentele USL şi ale Aliantei de centru-dreapta, pentru a înlătura orice urmă de îndoială”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.