Sorin Grindeanu îndeamnă la păstrarea USL, „o mişcare împotriva duşmanului comun Băsescu”....

Sorin Grindeanu îndeamnă la păstrarea USL, „o mişcare împotriva duşmanului comun Băsescu”. Ce le cere colegilor de alianță

3
DISTRIBUIȚI

sorin_grindeanu-23979

Conflictul la nivel naţional din cadrul USL suscită în continuare interesul politicienilor din Timişoara. După ce vreme de mai multe zile şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a transmis replici dure către către partenerii din USL, astăzi deputatul Sorin Grindeanu a transmis presei o declaraţie politică în cadrul căreia reaminteşte motivul constituirii alianței şi critică tendinţa spre dezbinare.

”Dragi colegi, vreau să vă reamintesc sau să subliniez, după caz, că USL a luat naştere ca o mişcare împotriva duşmanului comun Băsescu. Traian Băsescu, acel preşedinte jucător – premier deghizat în lider absolut – conducător ilegal al acestei ţări (conform celor peste 7 milioane de oameni care au votat pentru demiterea lui la referendum), ţară care în 2012, prin vot, ne-a oferit nouă încrederea şi care a văzut USL ca pe salvarea din criza servită de guvernarea portocalie în tandem cu preşedintele. «Jos Băsescu!» a fost principalul slogan al campaniei noastre, la pachet cu un proiect de ţară, cu o strategie democratică, bazată pe stabilitate, creştere economică, întărirea instituţiilor statului, bunăstare, corectitudine şi bun-simţ.


România puternică, asta ne-am dorit, asta ne-am propus. Domnilor şi doamnelor, vreau să nu uitaţi că USL a pornit ca alianţa pentru România, pentru români. USL trebuie să rămână aşa! Haideţi să rămânem de partea bună a istoriei, să continuăm ceea ce am început, să ne ducem misiunea până la capăt, să nu picăm în capcană. Personal, din ceea ce am constatat în ultima perioadă, mirajul puterii pare că a şters gradual din orizontul vizual al colegilor liberali cel mai important lucru pe care ni l-am propus în USL: să schimbăm destinul acestei ţări!”, spune comunicatul transmis de Sorin Grindeanu, care mai atenţionează că ruperea USL ar însemna trădare.

3 COMENTARII

  1. Ati strigat jos basescu si at i venit voi istia ca rusanu cu salar de 70 000 euro chitoiu cica ministru de finante infractor cu nevastasa si salar de 20 000 euro p luna si alte nepotisme grindeanule te faci ca nu le sti ? Rusine nu meritati unde sunteti puscaria e de voi si o sa va ia base pe toti la rand.

  2. ALO ROMANIA! – DE CE LOVITI IN OAMENII CARE NU AU FACUT RAU ACESTUI ORAS TIMISOARA! NU A FURAT. NU A FACUT AFACERI, NU A SPALAT BANI, NU SE DROGHEAZA , AAAAAAAAA! CA GRINDEANU NU E SI ALTII? SAU GRINDEANU NU POATE SA SE ALATURE UNOR GUNOAIE DE OAMENI CARE AU SARACIT ACEASTA TARA? CUM TREBUIE SA DISCUTAM DESPRE MAFIOTII ACESTEI TARI CARE , NU MA DUC MAI DEPARTE DECAT LA AFACERILE IMOBILIARE! VARSTA LUI GRINDEANU, NU ESTE ASA MARE, DE CAND HOTII, BANDITII NE-AU VANDUT PRECUM ARABII FEMEILE ! MI-AS DORII SA FITI ALATURI DE GRINDEANU, CA OM POLITIC, SA-I SPRIJINITI GANDURILE, SI DORINTA DE-A FACE CEVA BUN PENTRU NOI TIMISORENII. NU VRETI SA RECUNOASTETI CA, OAMENII BUNI, SENSIBILI, OAMENII CARE NU AU TUPEU SI SUNT ROMANI ADEVARATI, NU SUNT AJUTATI SI SPRIJINITI? DE CE OARE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.