Monica Macovei, la Timişoara, despre Maria Grapini ca europarlamentar: „Nu va face...

Monica Macovei, la Timişoara, despre Maria Grapini ca europarlamentar: „Nu va face decât să ne facă de râs”, Ce spune despre candidatura lui Ostaficiuc

7
DISTRIBUIȚI

Monica-Macovei-parlamentar-european-Constantin-Ostaficiuc-presedinte-PDL-Timis-640x452

Europarlamentarul Monica Macovei a venit astăzi la Timişoara pentru a-i instrui pe locuitorii urbei de pe Bega legat de modul în care să voteze candidatul potrivit pentru funcţia de europarlamentar.

„Eu le-aş spune timişorenilor se uite la rezultate.


Dacă e la primul mandat – te uiţi la ce a făcut în meseria lui, dacă e la al doilea mandat – te uiţi la ce a făcut în primul lui mandat”. Mai la subiect, pedelista a detaliat că „din Timiş am văzut că este anunţat un singur candidat, Maria Grapini. Văd ce a făcut ca ministru, a sugrumat mediul de afaceri. Aş adăuga modul în care comunică cu oamenii, un mod agaramat de a comunica. Nu va face decât să ne facă de râs în Parlamentul European, unde trebuie să ştii cum să te exprimi. Nu ştiu cum e în limbi străine, dacă în limba română nu reuşeşte”.

Legat de faptul că şeful PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a fost acuzat de conflict de interese, Macovei a lămurit că pedelistul „a greşit, a plătit”. Ca dovadă că totul este lună şi bec în ceea ce îl priveşte, Ostaficiuc a citit din sentinţa primită, conform căreia a fost găsit în conflict de interese administrativ şi nu a fost declarat incompatibil. Preşedintele PDL Timiş a confirmat faptul că şi-a depus candidatura pentru un post de europarlamentar, cititind tot din sentinţă că poate candida la funcţii electorale.

7 COMENTARII

  1. sa moara mata madame Macovei.
    sa traiasca doamna Grafinni ca-i dama buna. Ce daca ie proasta, da’ pedelista EBA ie mai buna?
    da’ psesedista Daciana ie mai buna????????
    atunci are loc si doamna Grafinni coloshia. Macar are picere frumoase.

  2. Tu vorbesti? Procuror securist ce au distrus citeva vieti in vremea comunistilor?! Tu ,tradatoare de tara? Huooo!!!? Ia pe „LUDA” de eba cu tine si aruncativa in Bega. Nu o sa inghita,ca e curata .

  3. „individa” a uitat ce a insemnat TIMISOARA IN „89”.A introdus limba basista acolo impreuna cu prozelitii acestui IMPOSTOR ce s-a autointitulat sef de stat confundand ROMANIA cu un trb libian a lui GADAFI.Locul acestora ests la picioarele lui ceausescu, fiindca au ajuns aici urmare a politicii de rotire a cadrelor introdusa de PCR in 72. Mai lipseste ca proc uroarea PCR sa faca actiune penala impotriva MARTIRILOR TIMISORII!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.