Percheziții în Timișoara, într-un caz de evaziune fiscală de peste 1 milion...

Percheziții în Timișoara, într-un caz de evaziune fiscală de peste 1 milion de euro. Ce au căutat procurorii

0
DISTRIBUIȚI

perchezitiiSocietăți comerciale din Timișoara, dar și din alte localități din țară, au fost percheziționate, astăzi, într-un dosar amplu care are ca obiect evaziunea fiscală.


Dosarul, coordonat de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș, are ca obiect cercetarea unui prejudiciu de peste 1 milion de euro creat de societăți comerciale care se ocupă cu materiale neferoase. Din informațiile transmise de DNA, se pare că activitatea era coordonată de mai multe firme din Iași, iar ca urmare a autorizării de către instanța competentă, au fost efectuate percheziții în 12 locații, zone în care există suspiciuni că suspecții ar fi desfășurat, în perioada 2012-2013, activitatea infracțională.

„În paralel, în legătură cu această cauză penală, la solicitarea procurorilor, inspectori ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul A.N.A.F. efectuează o serie de controale la diferite societăți comerciale, pe raza mai multor județe”, se arată în comunicatul transmis de DNA.  În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.