Petrecere fierbinte cu DJ Romy la aniversarea „Salsa With Attitude”

Petrecere fierbinte cu DJ Romy la aniversarea „Salsa With Attitude”

0
DISTRIBUIȚI

salsa with attitude

Aniversarea a şapte ani de existenţă a şcolii de dans „Salsa With Attitude”, care va avea loc sâmbătă 8 februarie, le va oferi tuturor amatorilor de dansuri o petrecere inedită şi un workshop de trei ore, duminică, în cadrul căruia cei interesaţi se vor putea antrena în Cha Cha Cha, Rumba şi Bachata.

Şcoala „SWA Dance Company“ a fost fondată în 7 februarie 2007 de către Răzvan Tocoianu şi Reizner Karina şi are ca profil dansuri latino – americane ( Mambo, Latin Cha Cha Cha, Rumba Cubana, Bachata, Zouk, Salsa, Kizomba etc).


„În decursul acestor ani am promovat şi susţinut dezvoltarea fenomenului salsa atât pe plan local cât şi naţional, prin susţinerea de cursuri, show-uri şi evenimente. Avem diverse cursuri, inclusiv pentru cei care doresc să se certifice ca şi trainer internaţionali de salsa, în colaborare cu UKA – United Kingdom Alliance of Professional Teachers of Dancing“, ne-a declarat Răzvan Tocoianu, din partea organizatorilor.

Invitatul  special la evenimentul de aniversare este DJ Romy din Bucureşti, un DJ cu o experienţă vastă în muzica latino.  Party-ul de aniversare va avea loc sâmbătă,  8 februarie, de la ora 22.30, la SWA Dance Company (Strada Pestalozzi nr. 20A) şi va presupune o prezentare a activităţii şcolii din anul precedent, un show în premieră susţinut de cursanţii şcolii şi o petrecere care se anunţă incendiară pentru toţi amatorii de dansuri latino.

Foto: George Bufan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.