Pianistul celebrei Adele, Neil Cowley, al doilea nume anunţat pentru Jazz TM

Pianistul celebrei Adele, Neil Cowley, al doilea nume anunţat pentru Jazz TM

1
DISTRIBUIȚI

neilcowley

Neil Cowley, muzicianul britanic care a cântat la pian pe cele două albume de succes ale celebrei Adele (19 şi 21), va fi prezent în data de 10 iulie în cadrul festivalului Jazz TM.

Artistul şi-a început cariera ca şi pianist de muzică clasică, iar la vârsta de zece ani a susţinut un recital în celebra Queen Elizabeth Hall.


A fost pianist în formaţii de soul – funk precum Mission Impossible, Brand New Heavies, Gabrielle şi Zero 7. Alături de trio-ul său a fost prezent la cele mai importante festivaluri de jazz din lume, ca Montreux Jazz Festival sau North Sea Jazz Festival. În anul 2006 a înregistrat un album sub numele de Pretz, iar în anul 2008 a înregistrat două cover-uri după Beatles pentru celebra revistă britanică Mojo. În luna aprilie a anului 2008 a câştigat premiul BBC Jazz Awards pentru albumul Displaced.

Vă reamintim că primul nume confirmat pentru festivalul care va avea loc în perioada 9 – 11 iulie la Timişoara, a fost Anoushka Shankar, care va cânta în 11 iulie.

1 COMENTARIU

  1. pana acum cam de mana a doua artistiii, daca tot se iau atatia bani din banii tuturor timisorenilor ar trebui sa se aduca niste nume cu adevarat mari.
    numele anuntate pana acum nu sunt de nivelul unui festival de jazz cu anvergura in Europa de Est, cum sustinea Primarul. Primaria ar trebui sa consulte si oameni de jazz care asculta muzica asta de ani de zile, nu doar pe comisionarii de la festivalul Plai.
    daca tot se face acest efort financiar pentru oras sa se faca de calitate si banii se nu se duca iarasi in buzunarele intermediarilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.