Piese unicat şi colecţii inedite la târgul de primăvară Fashion Fridays

Piese unicat şi colecţii inedite la târgul de primăvară Fashion Fridays

0
DISTRIBUIȚI

fashion2

Târgul de primăvară Fashion Fridays, care va avea loc în perioada 1 – 2 martie la Bastion, reuneşte cei mai buni designeri din vestul ţării, colecţii de primăvară şi piese unicat, create special pentru eveniment.

Târgul propune publicului timişorean un început de primăvară cu stil, culori puternice, materiale vaporoase, accesorii inedite şi cadouri originale. Sofia Afrenie, Adriana Delia Bărar, Elena Popescu, Dani Ignat sunt doar câteva din numele cunoscute publicului timişorean, ale căror colecţii de primăvară-vară vor fi expuse în cadrul târgului. De asemenea, nume noi îsi fac intrarea pe piaţa de fashion; printre acestea se numără Beatrice Gale, Brasiliera, Paula Cristina Gampe şi mulţi alţii.

Ediţia de primăvară aduce o secţiune amplă de accesorii, cu decoraţiuni lucrate manual şi bijuterii de autor.


„Pentru că vrem ca doamnele care ne vizitează să fie mai frumoase ca oricând, make up artistul Denisa Puican va prezenta tendinţele primăverii şi va da o mână de ajutor în alegerea machiajului perfect. Având susţinerea Consiliului Judeţean Timiş, am ales ca la ediţia de primăvară a târgului să susţinem copiii de la Centrul de primiri în regim de urgenţă Timişoara, care vor avea o expoziţie specială cu felicitări şi mărţisoare lucrate manual. Vom avea şi o expoziţie a unuia dintre cei mai talentaţi ilustratori din România, Iulian Brad. Este unul din puţinii români care fac portrete ilustraţii. Unele din lucrările sale au dimensiuni impresionante, iar portretele reproduc cu linii fine subiectul“, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Printre designerii care vor expune la acest eveniment se numără şi Adriana Delia Bărar, care va prezenta un mic teaser al următoarei colecţii. „Pentru acest eveniment am pregătit produse unicat , pictate manual în culori vesele de primăvară. Tricouri, bluze, fuste şi rochiţe din materiale fluide care merg combinate la nesfârşit. Vor fi prezente şi câteva piese din noua colecţie , un mic teaser pentru ceea ce urmează“, ne-a declarat ea. Ediţia de primăvară a Fashion Fridays se desfăşoară în zilele de 1 și 2 martie, la Bastion, între orele 10.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.