Poezie, muzică și ceai. Emil Kindlein îi așteaptă pe timișoreni la un...

Poezie, muzică și ceai. Emil Kindlein îi așteaptă pe timișoreni la un eveniment inedit

0
DISTRIBUIȚI

kindleinbun

Ambulanţa Culturală şi librăria „Cărtureşti” din Piaţa Unirii organizează, vineri, spectacolul muzical „La ceai cu prietenii”, susţinut de muzicianul Emil Kindlein, cunoscut drept „cântăreţul cu poeziile”.

Spectacolul oferă librăriei posibilitatea de a pune în valoare toate cele patru faţete ale sloganului său – carte, ceai, muzică, dichis: la o ceaşcă de ceai negru, roşu sau verde, o infuzie de fructe sau plante, muzica lui Emil Kindlein, interpretată pe versuri proprii sau pe cele ale unor poeţi clasici precum Minulescu, Eminescu, Petöfi sau Nichita Stănescu va răsuna între rafturile cu cărţi şi vor fi astfel îndeplinite toate exigenţele unui concert cu dichis.

„Începând cu anul acesta mă bucur să pot insera în repertoriu câteva piese pe versuri de Eminescu.


Sunt cântece de dragoste, de despărţire şi melancolie, teme la care Eminescu era mare meşter. În muzica pe care am compus-o am căutat sonorităţi care să rezoneze cu sufletul românesc” sunt, potrivit lui Kindlein, câteva din noutăţile acestui spectacol. Preţul intrării la această reprezentaţie, programat pentru ora 19.00, este 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.