Ponta, după ședința liderilor USL: „Nu avem astăzi o decizie în USL,...

Ponta, după ședința liderilor USL: „Nu avem astăzi o decizie în USL, eu propusesem patru vicepremieri: PNL, PSD, PC şi UNPR”

0
DISTRIBUIȚI

antonescu_ponta_digisport.ro

Liderii USL s-au reunit, marţi, la Vila Lac 1, pentru a discuta despre restructurarea Guvernului. Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că a propus în şedinţa USL o variantă în care Klaus Iohannis era ministru de Interne şi vicepremier, urmând ca Guvernul să aibă patru vicepremieri – PSD, PC, PNL, UNPR – dar nu s-a ajuns la un consens.

„Am propus eu ca luni să mergem în Parlament într-o formulă care Iohannis era ministru de Interne şi vicepremier”, a spus Ponta.

El a menţionat că poitrivit propunerii sale, Guvernul urma să aibă patru vicepremieri – PNL, PSD, PC şi UNPR.

Premierul a precizat însă că liderii USL nu s-au înţeles, nefiind un consens pe formula de restructurare a Guvernului.


„Eu ţin prea mult la ideea de USL şi sunt dispus să fac toate eforturile pentru a găsi formula prin care Guvernul să funcţioneze bine. Dacă începem să aruncăm răspunderea de la unii la alţii semănăm cu Convenţia Democratică sau cu Alianţa DA şi nu dorim acest lucru”, a mai spus Victor Ponta.

Conform unor surse, liderii PNL, între care preşedintele Crin Antonescu, prim-vicepreşedintele Klaus Iohannis şi vicepreşedintele Daniel Chiţoiu s-au reunit, marți seara, în şedinţă la sediul partidului, pentru a discuta despre propunerile făcute de premierul Victor Ponta în reuniunea USL, unde nu s-a ajuns la un consens.

Foto: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.