Ponta: „Vreau să continuăm în USL. Iohannis poate fi la Interne, sau...

Ponta: „Vreau să continuăm în USL. Iohannis poate fi la Interne, sau vicepremier şi la Finanţe”

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1576098154">

victor ponta 101

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, după o întâlnire a liderilor USD în Biroul preşedintelui Camerei, că vrea ca USL să rămână unită, o variantă posibilă fiind rămânerea pe structura din 2012 a Guvernului, cu Klaus Iohannis la Interne, sau vicepremier şi ministru de Finanţe.

Ponta a precizat că va merge la întrevederea cu Crin Antonescu şi PNL cu intenţia de a păstra USL.

„Vreau să-mi exprim satisfacţia pentru faptul că am văzut că aseară majoritatea liderilor PNL sunt pentru păstrarea USL şi cred că e cea mai înţeleaptă decizie pentru că am pornit împreună şi trebuie să continuăm împreună”, a spus Ponta.

„Vreau să continuăm împreună”, a spus Ponta, care a arătat că a continua împreună însemnă inclusiv renunţarea din partea sa la cea de-a patra funcţie de vicepremier.

„Eu cred că apelurile oamenilor înţelepţi şi am văzut o propunere de adevărat prim-minsitru, a domnului Tăriceanu, să continuăm ca în 2012, să rămânem cu trei viceprim-miniştri, să primim azi propunerilor colegilor liberali pentru Finanţe, pentru Interne – cred că e soluţia prin care toată lumea are de câştigat”, a spus Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.