Premieră cu povești rusești la Teatrul Național Timișoara. Vezi cu ce piesă...

Premieră cu povești rusești la Teatrul Național Timișoara. Vezi cu ce piesă începe luna februarie

0
DISTRIBUIȚI

Banner ACTRITA, Teatrul National Timisoara

Luna februarie începe frumos pentru iubitorii de teatru. Marți, 4 februarie, de la ora 19,00 la Studio „Uțu Strugari”, Teatrul Național scoate la rampă prima premieră a anului în curs.

Spectacolul „Actrița” are ca punct de plecare două texte contemporane rusești – „Actrița” de Irina Muhametova și „În parc” de Ilia Chlaki.


„Poveștile celor două personaje, două femei puternice în feluri radical diferite, sunt transpuse de actrițele Sabina Bijan și Corina Dohanici într-un concept de autor, care exploatează proximitatea cu publicul, intimitatea de un fel special pe care situațiile de viață trăite de personaje o creează între intereprete și spectator”, ne spune Codruța Popov, secretarul literar al Naționalului timișorean. Echipa de creație este completată de Zsolt Fehervári (scenografie), Sorin Bijan (muzică) și Florian Putere (light design).

Biletele se pot achiziționa online, pe www.tntimisoara.com sau de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești” – str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2” – Parcul Civic).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.