Prima colecție de pantofi, creată împreună cu cei care vor să îşi...

Prima colecție de pantofi, creată împreună cu cei care vor să îşi pună amprenta artistică

0
DISTRIBUIȚI

Afis PaintYourPasion A2

Un eveniment inedit ce marchează lansarea unui proiect special, dedicat celor care regăsesc pasiunea în formă pură în lumea tangoului, e programat sâmbăta aceasta. Mono Shoes și Tango Timișoara organizează în cafeneaua Klapka o sesiune de pictură pe fâșii de piele care ulterior vor fi transformate în pantofi unicat de dans latin.

”Noi aducem pensule, vopsele și fâșii de piele la cafeneaua Klapka, iar participanții vor veni înarmați cu creativitate și imaginație.


Timp de două ore, cei care s-au înscris pe pagina evenimentului vor picta pe piele. O altă etapă a proiectului va fi crearea unei colecții de pantofi de tango unicat, intitulată Paint Your Passion”, anunță Dumitru Mihăică, proprietarul Mono Shoes.

Evenimentul începe de la ora 10.00. Se va și dansa.

Mono Shoes este un brand local, fondat de Dumitru Mihăică, care realizează manufacturial modele unice de pantofi din materiale naturale. My Tango Shoes by Mono este un sub-brand al Mono, dedicat exclusiv dansatorilor de tango. Pantofii My Tango sunt realizați după tehnici speciale, astfel încât cei care-i poartă să poată dansa cu maximum de confort, dar au și un design extravagant. Asociaţia Tango Timişoara înființată în 2012, grupează iubitorii acestui dans de la noi din oraș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.