Primăria îşi umflă conturile cu banii din chirii. Cum a devenit administraţia...

Primăria îşi umflă conturile cu banii din chirii. Cum a devenit administraţia de pe Bega un important jucător pe piaţa imobiliară

1
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resizePrimăria Timişoara s-a pus pe făcut bani. Viceprimarul Traian Stoia a anunţat că săptămâna trecută au avut loc primele licitaţii pentru închirieri de spaţii comerciale sau cu alte destinaţii vacante la noile tarifuri.


Un record absolut înregistrat a fost închirierea unui spaţiu care a aparţinut Tarom, spaţiu situat în Piața Victoriei, care măsoară 193 mp şi care care s-a adjudecat la suma de 12.000 de euro pe lună. Un alt spaţiu de 105 mp situat pe strada Alba Iulia a fost închiriat cu suma de 16.6 euro pe mp pe lună, iar al treilea cu 10 euro mp pe Bulevardul Dragalina. Totodată au fost organizate licitaţii şi pentru vânzarea a patru spaţii, două pe Bulevardul Regele Carol 19 şi două pe 21 şi un al cincilea pe Iuliu Maniu 4. Tot la capitolul bani din închirieri, Stoia a menţionat că în Piaţa Victoriei au fost aprobate nu mai puţin de 31 de terase pentu vară şi că, din punerea la dispoziţie a spaţiului pentru mărţişoare, au fost încasaţi 100.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.