Primarul Nicolae Robu se declară neștiutor în problema Colterm

Primarul Nicolae Robu se declară neștiutor în problema Colterm

4
DISTRIBUIȚI

robu bronzat03_resize

Primarul Nicolae Robu a făcut primele comentarii pe marginea articolului apărut pe pressalert.ro, în care au fost făcute publice concluziile raportului de control de la Colterm, efectuat de consilierul edilului, Alexandru Chirilă.

Astfel, conform concluziilor lui Chirilă, reducerea de personal nu a avut efectul scontat, nefiind eficentă în scăderea cheltuielilor. Mai mult, nici membrii consiliului de administraţie nu au fost numiţi conform prevederilor legii. Nu numai că HCL-ul nu a fost semnat de serviciul juridic dar, conform raportului, ”în cadrul Consiliului de Administraţie al SC Colterm SA nici unul dintre membri nu îndeplineşte condiţiile specificate de art.


28 din OG nr. 109 din 2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, în sensul că unul dintre membrii consiliului de administraţie trebuie să aibă studii economice şi experienţă în domeniul economic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puţin 5 ani”.

Întrebat dacă este normal ca situaţia din consiliul de administraţie să nu fie adusă în acord cu legea, edilul şef a comentat că „nu știu să vă spun, lucrurile sunt puțin controversate în privința legii. Voi primi în scris un raport juridic. Se pare că nu sunt condiții imperative atât de dure pentru membrii din consiliul de aministrație precum era informația inițială. Voi putea să dau un răspuns mai tranșant săptămâna viitoare. Am cerut informare cu trimitere la toate legile în vigoare”.

4 COMENTARII

 1. DOMNULE PRIMAR ROBU NICOLAE DE CE VA ABATETI DE LA SUBIECT SI PROTEJATI CONDUCEREA COLTERMULUI IN 2013 AU FOST DISPONIBILIZATI OAMENI ABUZIV ,AMENINTATI CU DISPONIBILIZAREA ACTUALEI CONDUCERI ATI SPUS PUBLIC CA NU CUNOASTETI ABUZURI IN TIMPUL MANDATULUI DUMNEAVOASTRA AU FOST SEMNALATE SI LA PRIMARIE S-A MASAMULIZAT TOTUL INCLUSIV CU ITM S-A MASAMULIZAT TOTUL.

 2. DOMNULE PRIMAR ATI FACUT AFIRMATII CA CEI DISPONIBILIZATI AU FOST LENESI INDISCIPLINATI NU-SI AVEAU LOCUL VA VOM DA IN JUDECATA SI VOM CERE DAUNE MORALE PENTRU JIGNIRE SUNTETI PARALEL CU CE SE INTAMLPA LA SC COLTERM SA

 3. Domnule Robu va faceti partas cu mincinosii si incompetentii din conducerea Colterm. Acolo este un putegrai pe care echipa de control nu a reusit nici pe departe sa-l dibuiasca. Ne pare rau ca am avut incredere in d-voastra dar se pare ca nu sunte-ti in stare sa stapaniti situatia din aceasta societate si in continuare cetatenii Timisoarei trebuie sa suporte hotiile acestor indivizi.
  Asa sa va ajute Dumnezeu!

 4. In vara anului 2013 aparea un lider de sindicat care sezisa cum ca ar fi ceva nereguli la aceasta societate, cum ca pretul gigacaloriei ar fi mult mai mare de 325 lei, cum ca pierderile ar fi mult mai mari aproape 40%, cum ca manageri isi bat joc de angajati si de beneficiari acestui serviciu, dar d-voasta, dl. Primar in loc sa aveti un dialog cu acest lider de sindicat ati ascultat aberatiile debitate de gasca de gropari ai societatii, lasandu-i pe acesti incopetenti sa porneasca jihadul asupra angajatiilor. Cica era minoritar asa vreo 450 de salariati nu reprezenta nimic cand v-au asigurat ceilalti lideri marcanti TITI VIDANJORUL 4 CLASE SI NUSLELEAN MARCEL CEL MIC LA STAT DAR CU FUNCTII MULTE LA SINDICATE, LA PARTID SI SOCIETATE.
  A fost trimis la aceasta societete insusi ITM-ul sa-I albeasca sa dea cu clor prin harti, prin decizii, doar asa se ajuta parteneri de guvernare, de ce sa se aseze la masa si sa ia deciziile corecte nu aici orgoliile sunt mari, mandria, prostia nu are limite, iar pe dumneavoastra alesi locali nu va intereseaza ca lucrurile sa mearga bine, mai aveti jumatate din mandat, iar de prostimea nu aveti nevoie decat o data la patru ani. ROMANIA RESPIRA O DATA LA 4 ANI.
  – Domnule Primar, ce vreti sa spuneti ca va intereseaza asa deodata aceasta societate sa mearga bine, si nu va mai incredeti in ,,marii specialist in energie’’ PAMPU+ MIRCEA CRISTIAN (SECURISTUL DIN UNCHI PANA LA NEPOT) +SAMI NASICUL + BUCIU (PENSIONARUL DE VREO 2 ANI) + NUSFELEAN (MARELE POLITRUC SCOLIT LA UMBRA SRI-ului) + RUSET CEL MUT, lasati domnule Primar teatrul pentru spcialisti, ramaneti la fotbal, cred ca ati fost putin deranjat ca PAMPU+ MIRCEA CRISTIAN au hotarat sa schimbe furnizorul de carbune de aceiea au fost blocate conturile de cei de la Compania minera, la inceputul lunii februarie, cand cei doi au achizitionat ceva carbune de la furnizori privatI, dar ati fost linistit ca proprieteri minei erau tot in aceieasi barca USL-ista, deci mascarada si circul continua.
  – Bai daca asa avea raportul ala ce la-si mai trimite pe la toate televiziunile, pana si la turci, la-si trimite, dar nu se stie niciodata de unde sare dosarul si unde ajunge, cica a primit unda verde sa faca valuri, nu stiu daca se va scufunda vreo barcuta de incopetenti sau vreo vaporata cu lingai, si traseisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.