Primul deces cauzat de GRIPĂ PORCINĂ în vestul țării. Vezi de ce...

Primul deces cauzat de GRIPĂ PORCINĂ în vestul țării. Vezi de ce medicii nu avut remediu

0
DISTRIBUIȚI

coma-paciente

O femeie din Arad a decedat în urma infecției cu virusul gripal de tip A, cunoscut drept gripă porcină. Pacienta se afla internată la Secția de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, conform site-ului arădean newsar.ro.


Se pare că arădeanca, de 54 de ani, a suferit mai multe complicații pe fondul unei obezități morbide și a hipertensiunii arteriale de care suferea. Medicii arădeni au declarat, pentru sursa menționată, că acesta este primul caz de gripă porcină confirmat în acest sezon și că pacientei i-a fost administrat tratament antiviral și antimocrobian, însă nu a mai putut fi salvată.

Femeia a fost internată după ce a acuzat mai multe simptome de gripă, a stat internată două săptămâni la Secția de Boli Infecțioase, însă tratamentul nu a avut succes, și, la începutul acestei săptămâni, a decedat în urma unei insuficiențe respiratorii. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Arad au precizat că Institutul Cantacuzino a confirmat că a fost vorba despre virusul gripal de tip A (gripă porcină).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.