Prins în timp ce fura apă cu cisterna, în Parcul Rozelor. Cum...

Prins în timp ce fura apă cu cisterna, în Parcul Rozelor. Cum şi-au dat seama locuitorii din zonă de ce se întâmplă

4
DISTRIBUIȚI

cisterna1

Rețeaua publică de apă din Timișoara este ”atacată” constant. În timp ce timișorenii de pe strada Gheorghe Andrașiu semnalau regiei de apă că nu au presiune la robinete, polițiștii locali au descoperit cauza: cineva fura apă cu cisterna, de la hidrant.

Polițiștii locali aflați în patrulare, în cursul zilei de ieri după-amiază, în zona Parcului Rozelor au depistat o persoană care folosea apa de pe domeniul public în alte scopuri decât cele autorizate.


Este vorba de un conducător auto de 42 de ani, cu domiciliul în Sibiu, care alimenta o cisternă particulară cu apă de la hidrantul de pe str. Gheorghe Andrașiu. ”Șoferul a fost sancționat conform HCL 371/2007 modificată cu 500 de lei. De menționat că acest lucru se întâmpla în timp ce locuitorii din zona respectivă se plângeau că nu au apă la robinete”, a declarat Daniela Seracin, ofițerul de presă al Poliției Locale Timișoara. Zilele trecute un alt bărbat a fost depistat de polițiștii locali  pe strada Demetriade spălând autovehiculelele de la o spălătorie auto folosind apă de la hidrantul aflat pe domeniul public.

4 COMENTARII

  1. as fi fost curios daca popmpierii ar fi alimentat autoutilitara DE STINS INCENDII cu apa de la HIDRANT acelasi binevoitor ar fi sunat la POLITIA LOCALA .Stiti a ce miroase …a turnatorie ca pe vremea lui LAE…SI inca ceva ptr furtul acesta AMENDA E prea mica ~

    • Pentru ca pompierii sa aiba de unde sa-si alimenteze autospecialele sunt pusi hidrantii pe strazi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.